Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ δίνει ένα εορταστικό ραντεβού στο τριήμερο «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses Thessaloniki» με ένα άκρως ενδιαφέρον ρόστερ διάσημων ομιλητών και καταξιωμένων του χώρου.

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εικοσαετίας από την δημιουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ ετοιμάζει μία μεγάλη επετειακή γιορτή, με τη γαστρονομία, φυσικά, στο επίκεντρο. Από την Πέμπτη 8 μέχρι και το Σάββατο 10 Μαρτίου, δυόμιση χιλιάδες κόσμου δίνουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης για το «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses Thessaloniki» – μία γαστρονομική συνάντηση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ελεύθερη είσοδο (απαραίτητη η κράτηση ).

Μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια περιμένει τους εκπαιδευόμενους μάγειρες και επισκέπτες του τριήμερου, όσο ένα ρόστερ καταξιωμένων επαγγελματιών από τον τομέα της γαστρονομίας και του τουρισμού είναι έτοιμο να μοιραστεί χρήσιμες συμβουλές και τεχνογνωσία χρόνιας εμπειρίας. Δεκαοκτώ guest ομιλητές, σαρανταεννιά masterclasses και εκατόν δύο ώρες εκπαίδευσης απλώνονται στο πρόγραμμα του τριήμερου και δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τις τεχνικές του Γάλλου Arnaud Bignon, ενός από τους λίγους σεφ που έχουν κατακτήσει 2 Αστέρια Michelin σε ηλικία μόλις 32 ετών, τον Ελβετό Rolf Mürner, παγκόσμιο πρωταθλητή Pastry Chef το ’07 και την Γεωργία Αμπελακιώτου, νικήτρια του διαγωνισμού Ζαχαροτεχνίας στο Birmingham Cake International το’16, όπως και τον Head Pastry Chef του βραβευμένου με 2 Αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους αθηναϊκού εστιατορίου «Funky Gourmet».

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη - εικόνα 1

Επίσης στο πλαίσιο των guest εισηγήσεων, διακεκριμένοι άνθρωποι του ευρύτερου χώρου της μαζικής εστίασης, του τουρισμού, και του marketing θα πραγματοποιήσουν ειδικά masterclasses. Τις περισσότερες συναντήσεις με το κοινό δίνει η ομάδα του «Βογατσικού 3» (που κλείνει, μάλιστα, σε λίγες μέρες τα τέσσερα χρόνια), μιλώντας από τη σκοπιά των mixologists, Επίσης, ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης θα δώσει το «παρών» για μία εισήγηση.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα

i Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226328, Είσοδος ελεύθερη, περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.

Παραθαλάσσια απόδραση στη 'Χήρα', το μεζεδοπωλείο-έκπληξη στη Λούτσα

Προορισμός ιδανικός για μονοήμερη εκδρομή και στάση για ψάρι και κρασί με θέα θάλασσα.

Για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο στη Bottega Da Marco

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου, την Πέμπτη 10 Ιουλίου.