Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas» - εικόνα 1

Σε νέο μήκος κύματος θα κινείται σε λίγο καιρό η κουζίνα του «Sense» στον τελευταίο όροφο του «AthensWas». Τον Θοδωρή Παπανικολάου διαδέχεται ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει αποσπάσει στο παρελθόν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας κι εδώ κι ένα χρόνο έχει την επιμέλεια του εστιατορίου «Mazi» στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα ξεκινήσει άμεσα να διαμορφώνει το νέο μενού εντάσσοντας σταδιακά καινούργια πιάτα στο γνώριμο στιλ του, που ακροβατεί ανάμεσα στη φινέτσα και στο ρουστίκ. Η πρεμιέρα της νέας κουζίνας που θα αντλεί υλικό από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, θα γίνει στις αρχές του Μαρτίου. Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Diego

Με street latino αύρα και fusion εξωτισμό στις γεύσεις,το δημιούργημα του Βασίλη Στεφανάκη δίνει άλλον αέρα στην Αδριανού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.