Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas» - εικόνα 1

Σε νέο μήκος κύματος θα κινείται σε λίγο καιρό η κουζίνα του «Sense» στον τελευταίο όροφο του «AthensWas». Τον Θοδωρή Παπανικολάου διαδέχεται ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει αποσπάσει στο παρελθόν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας κι εδώ κι ένα χρόνο έχει την επιμέλεια του εστιατορίου «Mazi» στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα ξεκινήσει άμεσα να διαμορφώνει το νέο μενού εντάσσοντας σταδιακά καινούργια πιάτα στο γνώριμο στιλ του, που ακροβατεί ανάμεσα στη φινέτσα και στο ρουστίκ. Η πρεμιέρα της νέας κουζίνας που θα αντλεί υλικό από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, θα γίνει στις αρχές του Μαρτίου. Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.