Χρυσή Τετάρτη με ποικιλίες-πρεσβευτές

Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο: την τελευταία Τετάρτη του μήνα τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού συνοδεύουν πιάτα από το «La Pasteria».

Χρυσή Τετάρτη με ποικιλίες-πρεσβευτές

Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο. Η τελευταία Τετάρτη του μήνα (29/11) έχει και τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού, με επιλεγμένα νόστιμα πιάτα από το «La Pasteria» να τις συνοδεύουν. Έπειτα από τόσες οινικές δοκιμές και ιδανικά pairings ήρθε η στιγμή να μάθουμε καλύτερα τις τέσσερις ποικιλίες, δύο λευκές και δύο ερυθρές, που αποτελούν σημαία της εξωστρέφειας των ελληνικών κρασιών και διαπρέπουν εντός κι εκτός συνόρων: το Ασύρτικο, το Μοσχοφίλερο­, το Αγιωργίτικο και το Ξινόμαυρο.

Δοκιμάζοντας τις ετικέτες που έχουν επιλεγεί από την ενημερωμένη wine list του «La Pasteria», θα ανακαλύψουμε τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητές τους. Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η δοκιμή, τα κρασιά θα σερβιριστούν στο ποτήρι μας χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι κάθε φορά. Θα καταφέρουν άραγε κάποιοι να τις ξεχωρίσουν;

Για να διεκδικήσετε τον τίτλο του master των ποικιλιών/πρεσβευτών, κλείστε έγκαιρα θέση στο www.halloftaste.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/09/2025

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.

Η Ταβέρνα της Ερμού έρχεται και είναι ό,τι λέει το όνομά της

Τι ακριβώς ετοιμάζει η Ergon στην καρδιά της Αθήνας.

Το Saint’s by Mpoumpou σερβίρει burger που κολάζει κι άγιο

Ένα funky pop μαγαζί με γευστικό focus στο smash burger κάνει τη διαφορά στο Νέο Ψυχικό.

Επιστροφή στο Manko Athens, για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Το δημοφιλές σποτ του One&Only Aesthesis παρατείνει την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, σε ένα σκηνικό κοσμοπολίτικης γεύσης και φινέτσας.