Δεύτερη χρονιά Hall of Taste: οκτώ ημέρες γευστικού check in

Για άλλη μια χρονιά το Golden Hall θα γεμίσει γεύση! Μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίες κρασιών, κοκτέιλ από γνωστούς bartenders και food pairings μας περιμένουν από τις 13 μέχρι τις 21/10.

Δεύτερη χρονιά Hall of Taste: οκτώ ημέρες γευστικού check in

Για άλλη μια χρονιά το Golden Hall θα γεμίσει γεύση! Μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίες κρασιών, κοκτέιλ από γνωστούς bartenders και food pairings μας περιμένουν από τις 13 μέχρι τις 21/10.

Δεύτερη χρονιά Hall of Taste: οκτώ ημέρες γευστικού check in - εικόνα 1

Τι θα λέγατε να βρεθείτε σε ένα εστιατόριο για brunch με το ιδανικό κοκτέιλ ως συνοδεία; Ή να πάρετε ιδέες για να στήσετε ένα λαχταριστό πλατό τυριών; Το δεύτερο Hall of Taste ενώνει όλα τα αγαπημένα γευστικά spots του Golden Hall και πάει την εμπειρία αρκετά βήματα παρακάτω, αντλώντας έμπνευση από τις νέες τάσεις της γαστρονομίας και των spirits. Κάθε μέρα θα είναι και μια διαφορετική γευστική πρόκληση για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν ποιο­τικές και πρωτότυπες γεύσεις και να μάθουν εύκολα μυστικά απόλαυσης από τους experts σεφ, οινολόγους και mixologists μέσα από εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν σε όλα τα εστιατόρια του Golden Hall. Σε καθένα θα τρέξουν παρουσιάσεις εμπνευσμένες από τα δημιουργικά τους μενού: το comfort food του «La Pasteria» θα πρωταγωνιστήσει σε after office προτάσεις, η ασιατική κουζίνα του «Wagamama» θα παντρευτεί με fusion cocktails και οι μεσογειακές νότες του «Πρυτανείον» και του «Pastis» θα γίνουν βάση για πολλά food pairings. Συν ένα πρωτότυπο event στο «Il Barretto» με ιταλικά τυριά κι ελληνικά κρασιά. Μείνετε συντονισμένοι στο www.halloftaste.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.