«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί

Eίναι στην Πετρούπολη, προτείνει 200 ελληνικές ετικέτες με συνοδεία διαλεχτά delicatessen, διαθέτει κάβα για αγορές και οργανώνει σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών.

«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί

Ατμοσφαιρικό στέκι αποκλειστικά και μόνο για οινόφιλους, το Wine up στην Πετρούπολη προτείνει 200 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα με συνοδεία διαλεχτά delicatessen, διαθέτει κάβα για αγορές και οργανώνει σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών Ελλήνων παραγωγών.

«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί - εικόνα 1

To πολύ όμορφο wine bar στην πλατεία Πετρούπολης, το μοναδικό στα Δυτικά προάστια που προσφέρει αποκλειστικά και μόνο κρασί, συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πορεία του σαν στέκι για οινόφιλους με γαλανόλευκο προσανατολισμό. Οι ιδιοκτήτες του, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον οινικό χώρο, εστιάζουν αποκλειστικά στον ελληνικό αμπελώνα προτείνοντας μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από 200 ετικέτες σε μπουκάλι και 55 ετικέτες σε ποτήρι. Η οινική εμπειρία συμπληρώνεται από πολύ ιδιαίτερα πιάτα που στηρίζονται σε εξαιρετικά ελληνικά και ξένα delicatessen: καρπάτσιο σολομού, μπουκιές φρυγανισμένου ψωμιού με κατσικίσιο τυρί σε στάχτη, πέστο βασιλικού και ντοματίνια, μπρουσκετάκι με τυρί Βερμίου, σαλάμι στρουθοκαμήλου, τσάτνεϋ πορτοκαλιού και σταφίδα, ευρηματικές σαλάτες, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, κ.ά.

Το «Wine Up» απλώνει τα τραπεζάκια του και τα ράφια του σε ένα έναν μοντέρνο χώρο, που ποντάρει στα γήινα χρώματα αλλά και στο εκρηκτικό κόκκινο δημιουργώντας μια αισθητική που ισορροπεί ανάμεσα στην ένταση και στην χαλαρή διάθεση. Η καταπράσινη πρασιά τριγύρω και οι ωραίες μουσικές jazz, funk και soul, προσθέτουν ενώ στα συν προσμετράται και το ότι διοργανώνονται σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών Ελλήνων παραγωγών (ανακοινώνονται στο facebook). Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και κάβα όπου μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο κρασί, καλάθια δώρων και άλλα οινικά καλούδια σε καλόγουστες συσκευασίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.