«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί

Eίναι στην Πετρούπολη, προτείνει 200 ελληνικές ετικέτες με συνοδεία διαλεχτά delicatessen, διαθέτει κάβα για αγορές και οργανώνει σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών.

«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί

Ατμοσφαιρικό στέκι αποκλειστικά και μόνο για οινόφιλους, το Wine up στην Πετρούπολη προτείνει 200 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα με συνοδεία διαλεχτά delicatessen, διαθέτει κάβα για αγορές και οργανώνει σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών Ελλήνων παραγωγών.

«Wine Up»: αποκλειστικά και μόνο κρασί - εικόνα 1

To πολύ όμορφο wine bar στην πλατεία Πετρούπολης, το μοναδικό στα Δυτικά προάστια που προσφέρει αποκλειστικά και μόνο κρασί, συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πορεία του σαν στέκι για οινόφιλους με γαλανόλευκο προσανατολισμό. Οι ιδιοκτήτες του, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον οινικό χώρο, εστιάζουν αποκλειστικά στον ελληνικό αμπελώνα προτείνοντας μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από 200 ετικέτες σε μπουκάλι και 55 ετικέτες σε ποτήρι. Η οινική εμπειρία συμπληρώνεται από πολύ ιδιαίτερα πιάτα που στηρίζονται σε εξαιρετικά ελληνικά και ξένα delicatessen: καρπάτσιο σολομού, μπουκιές φρυγανισμένου ψωμιού με κατσικίσιο τυρί σε στάχτη, πέστο βασιλικού και ντοματίνια, μπρουσκετάκι με τυρί Βερμίου, σαλάμι στρουθοκαμήλου, τσάτνεϋ πορτοκαλιού και σταφίδα, ευρηματικές σαλάτες, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, κ.ά.

Το «Wine Up» απλώνει τα τραπεζάκια του και τα ράφια του σε ένα έναν μοντέρνο χώρο, που ποντάρει στα γήινα χρώματα αλλά και στο εκρηκτικό κόκκινο δημιουργώντας μια αισθητική που ισορροπεί ανάμεσα στην ένταση και στην χαλαρή διάθεση. Η καταπράσινη πρασιά τριγύρω και οι ωραίες μουσικές jazz, funk και soul, προσθέτουν ενώ στα συν προσμετράται και το ότι διοργανώνονται σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες κρασιών Ελλήνων παραγωγών (ανακοινώνονται στο facebook). Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και κάβα όπου μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο κρασί, καλάθια δώρων και άλλα οινικά καλούδια σε καλόγουστες συσκευασίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.