«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι - εικόνα 1

Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Το λευκό, μίνιμαλ «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, αγαπάει τα αποστάγματα, τους θαλασσινούς μεζέδες, το ψιλό ψαράκι και τις θαλασσινές μακαρονάδες. Εκτός από το να καθίσεις για ένα τσίπουρο παρέα με κοπανιστή και φάβα, χταπόδι ξιδάτο, όστρακα, μύδια αχνιστά και σαγανάκι και άλλα πολλά, θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια άλλη οδό: από την κουζίνα που θα δεις μπαίνοντας στο αριστερό σου χέρι θα παίρνεις στο χωνάκι αθερίνα, γαύρο, γαριδάκι και καλαμάρι to go! Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι

Αθηναΐδος 3, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.