«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist

Μοντέρνο και cosy, το εστιατόριο του Νέου Ψυχικού με τις γεύσεις του, συν τις καλές τιμές, έχει καθιερωθεί ως στέκι για τους Αθηναίους που εκτιμούν την cucina italiana.

«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist

Δύο χρόνια λειτουργίας μετράει το μοντέρνο και cosy εστιατόριο «Parlo» στο Νέο Ψυχικό και με την πολύ νόστιμη ιταλική κουζίνα που προσφέρει, συν τις καλές τιμές, έχει καθιερωθεί ως στέκι για τους Αθηναίους που εκτιμούν την αυθεντική cucina italiana.

«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist - εικόνα 1

Καταπράσινος κήπος, λιτή διακόσμηση με industrial στοιχεία κι ένας εντυπωσιακός τοίχος γεμάτος μπουκάλια στη σάλα, ενώ στην κουζίνα οι σεφ ετοιμάζουν μια ολόκληρη σειρά από πίτσες και πάστες που, εκτός από τα κλασικά, περιλαμβάνουν και ασυνήθιστες δημιουργίες: πίτσα «Smashing Pumpkin» με γλυκιά κολοκύθα, μοτσαρέλα, τσορίθο και γκοργκον­τζόλα, παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια portobello και κρέμα μαύρης τρούφας ή τις μαύρες ταλιατέλες με σολομό σε κρέμα σαφράν με άνηθο.

«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist - εικόνα 2

Φυσικά δεν θα πούμε «όχι» στα τσιπς πατάτας με λάδι τρούφας και παρμεζάνα ή σε μια σαλάτα με γκοργκοντζόλα, προσούτο, αχλάδι και βινεγκρέτ σύκο.

«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist - εικόνα 3

Γύρω στις 15 ετικέτες μπίρας, επιλογές από εμφιαλωμένα ελληνικά και ιταλικά κρασιά αλλά και house wine.

«Parlo», ιταλική κουζίνα με ένα twist - εικόνα 4

Εξαιρετικά ευγενικό και πρόθυμο το σέρβις.

Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Ν. Ψυχικό, 2130365719, Parlorestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.