«Fishαλίδες»: Στον αφρό της θαλασσινής γεύσης

Η αυλή τους, στο Χαλάνδρι, θυμίζει νησί, τα τραπέζια στήνονται κάτω από δύο μεγάλα πλατάνια, κι έχουν και το δικό τους ψαράδικο.

«Fishαλίδες»: Στον αφρό της θαλασσινής γεύσης

Ωραία ψαροκαταστάση έχουν στρώσει στο Χαλάνδρι οι «Fishaλίδες».

«Fishαλίδες»: Στον αφρό της θαλασσινής γεύσης - εικόνα 1

Οι τέσσερις συνεταίροι του μαγαζιού έχουν δικό τους ψαράδικο και συνεργάζονται με καΐκια που φέρνουν ολόφρεσκη ψαριά από όλη την Ελλάδα: Κάρυστος, Αμβρακικός, Ελαφόνησος, κεντρικές Κυκλάδες...

«Fishαλίδες»: Στον αφρό της θαλασσινής γεύσης - εικόνα 2

Δυνατό χαρτί του μαγαζιού ο έμπειρος σεφ Μιχάλης Τζόβας, ο οποίος κινείται στην κλασική γραμμή της θαλασσινής κουζίνας (σχάρα και τηγάνι­), προσφέρει όμως και μαγειρευτά, μια μεγάλη σειρά από μεζέδες αλλά και ­καλοφτιαγμένα πιάτα ημέρας, όπως ­λαβράκι στο αλάτι, πετροσωλήνες, αχνιστούς ή μακαρονάδα, ροφό φρικασέ με σελινόριζα, πεσκανδρίτσα με μύδια σε πράσινο ζωμό με αρωματικά βότανα­ και σέρι και συνοδεία από άγριο ρύζι. Η δροσερή αυλή κάτω από τη σκιά των δύο μεγάλων πλατανιών θυμίζει νησιώτικη γειτονιά με τα γαλαζοπράσινα χρώματά της και είναι τέλεια για μεζεδο­απολαύσεις μεσημέρι-βράδυ. Ευγενική και φιλική εξυπηρέτηση, με προσωπικό ενδιαφέρον και πολύ καλές τιμές.

Σωκράτους 23, Χαλάνδρι, 2106800054, Fishαλίδες - Φυσαλίδες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.