«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» με υπέροχη θέα και ξεχωριστές γεύσεις

Από τη σχοινουσιώτικη ταβέρνα το 1992 μέχρι το σημερινό όμορφο εστιατόριο με τη συναρπαστική θέα σε όλη την Αθήνα, η οικογένεια Κωβαίου έχει εξελίξει όμορφα τις γεύσεις της.

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» με υπέροχη θέα και ξεχωριστές γεύσεις

Από τη σχοινουσιώτικη ταβέρνα το 1992 μέχρι το σημερινό όμορφο εστιατόριο με την ολόλευκη σάλα και τη συναρπαστική θέα σε όλη την Αθήνα –έως και τον Αργοσαρωνικό–, η οικογένεια Κωβαίου έχει εξελίξει όμορφα τις γεύσεις της.

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» με υπέροχη θέα και ξεχωριστές γεύσεις - εικόνα 1

Ο σεφ Μανώλης Μανάτος κινείται ανάμεσα στην παράδοση και στο νεωτερισμό, με πεντανόστιμα πιάτα της θάλασσας και της γης: σεβίτσε λαβράκι μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών, «καρμπονάρα» από φρέσκα ταλιολίνι μαγειρεμένα σαν ριζότο με τραγανό συμιακό γαριδάκι, μάγουλο σφυρίδας αχνιστό με πατατούλες και λαχανικά αλλά και ζουμερές ξεκοκαλισμένες φτερούγες κοτόπουλου με σαλάτα από μάνγκο και μαγιονέζα με goji berries ή μοσχαρίσιο κόντρα σοτέ με σάλτσα μανιταριών και ροζ πιπέρι.

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» με υπέροχη θέα και ξεχωριστές γεύσεις - εικόνα 2

Στα συν η συλλογή ασυνήθιστων κυκλαδίτικων τυριών και τα φοβερά επιδόρπια· must ο αποδομημένος –σαν μιλφέιγ– μπακλαβάς με καραμελωμένα φρέσκα και ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς ή η κρύα σούπα σοκολάτας, λευκής και γάλακτος, με σεμιφρέντο μέντας.

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας, 2107640240

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.