
Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Έχει πιάσει φιλίες με ψαράδες και δύτες, μπροστά στη βεράντα της δένουν κότερα και ιστιοπλοϊκά, και στην κουζίνα της η θάλασσα έχει τα κλασικά της, έχει και τα μοντέρνα της. Τώρα που η ψαροταβέρνα του Γιώργου Λεμπιδάκη στο Μικρολίμανο γιορτάζει τα πέντε της χρόνια, είναι ευκαιρία να πιάσετε τραπέζι πλάι στο κύμα, να δοκιμάσετε τα καινούργια του, όπως τα μύδια αχνιστά με μπίρα Pale Ale, το φιλέτο γλώσσας σοτέ με σος γκουακαμόλε, του κολιτσιάνους στο τηγάνι με ελαφριά αγιολί μαύρου σκόρδου –σούπερ μεζές για τσίπουρο–, και να χαρείτε τους αστακούς από την Τζια και τις κωλοχτύπες.

Το «Θέα Θάλασσα» έχει πλούσια σε προτάσεις λίστα κρασιών αλλά με αφορμή τα γενέθλια, σας προτρέπει να φέρετε, μέχρι τις 15/7, το δικό σας κρασί και αναλαμβάνει το σερβίρισμα χωρίς cork fee (επιβάρυνση δηλαδή).