Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Έχει πιάσει φιλίες με ψαράδες και δύτες, μπροστά στη βεράντα της δένουν κότερα και ιστιοπλοϊκά, και στην κουζίνα της η θάλασσα έχει τα κλασικά της, έχει και τα μοντέρνα της. Τώρα που η ψαροταβέρνα του Γιώργου Λεμπιδάκη στο Μικρολίμανο γιορτάζει τα πέντε της χρόνια, είναι ευκαιρία να πιάσετε τραπέζι πλάι στο κύμα, να δοκιμάσετε τα καινούργια του, όπως τα μύδια αχνιστά με μπίρα Pale Ale, το φιλέτο γλώσσας σοτέ με σος γκουακαμόλε, του κολιτσιάνους στο τηγάνι με ελαφριά αγιολί μαύρου σκόρδου –σούπερ μεζές για τσίπουρο–, και να χαρείτε τους αστακούς από την Τζια και τις κωλοχτύπες.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 2

Το «Θέα Θάλασσα» έχει πλούσια σε προτάσεις λίστα κρασιών αλλά με αφορμή τα γενέθλια, σας προτρέπει να φέρετε, μέχρι τις 15/7, το δικό σας κρασί και αναλαμβάνει το σερβίρισμα χωρίς cork fee (επιβάρυνση δηλαδή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.