Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Ετοιμάζουμε summer απόδραση την Τετάρτη 28/6 στο Golden Hall, σε μια ξεχωριστή Golden Wednesday με τον Νικολά Ραδίση και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Μιια ξεχωριστή Golden Wednesday στο Golden Hall με τον Νικολά Ραδίση, ασιατικά πιάτα και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία - εικόνα 1

Ετοιμάζουμε summer απόδραση αυτήν την Τετάρτη 28/6 με άλλη μία ξεχωριστή Golden Wednesday γεμάτη αφρούς. Το αγαπημένο μας γαστρονομικό ραντεβού κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα έρχεται με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Το σκηνικό στήνεται στο φινετσάτο «Wagamama» και περιλαμβάνει το must drink της εποχής, την μπίρα. Η παρουσίαση θα είναι ανατρεπτική, καθώς στο τερέν της δοκιμής θα μπουν διάσημες, πρωτότυπες και ιδιαίτερες ξανθιές μπίρες από την Ασία (βλ. Tsingtao, Asahi, Kirin, Sapporo) και η ελληνική Odyssey στην ξανθιά και την κόκκινη εκδοχή της.

Ο Νικολά Ραδίσης, δημιουργός του www.beerbartender.gr, θα είναι ο ρυθμιστής της ­ελληνο-ασιατικής συνάντησης, θα μας μάθει να τις δοκιμάζουμε σωστά, να ξεχωρίζουμε τις ιδιαιτερότητές τους και να τις... προξενεύουμε με τα κατάλληλα γευστικά ταίρια. Στην τελευταία ενότητα θα βοηθήσουν τα νόστιμα πιά­τα του «Wagamama» από το νέο καλοκαιρινό μενού. Σκοπός των ντουέτων μπίρας και ασιατικών πιάτων είναι να μας δώσουν ιδέες για αναβαθμισμένες θερινές στιγμές. Φροντίστε την κράτησή σας, επειδή αυτή η Χρυσή Τετάρτη δεν χάνεται...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.