Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Ετοιμάζουμε summer απόδραση την Τετάρτη 28/6 στο Golden Hall, σε μια ξεχωριστή Golden Wednesday με τον Νικολά Ραδίση και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Μιια ξεχωριστή Golden Wednesday στο Golden Hall με τον Νικολά Ραδίση, ασιατικά πιάτα και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία - εικόνα 1

Ετοιμάζουμε summer απόδραση αυτήν την Τετάρτη 28/6 με άλλη μία ξεχωριστή Golden Wednesday γεμάτη αφρούς. Το αγαπημένο μας γαστρονομικό ραντεβού κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα έρχεται με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Το σκηνικό στήνεται στο φινετσάτο «Wagamama» και περιλαμβάνει το must drink της εποχής, την μπίρα. Η παρουσίαση θα είναι ανατρεπτική, καθώς στο τερέν της δοκιμής θα μπουν διάσημες, πρωτότυπες και ιδιαίτερες ξανθιές μπίρες από την Ασία (βλ. Tsingtao, Asahi, Kirin, Sapporo) και η ελληνική Odyssey στην ξανθιά και την κόκκινη εκδοχή της.

Ο Νικολά Ραδίσης, δημιουργός του www.beerbartender.gr, θα είναι ο ρυθμιστής της ­ελληνο-ασιατικής συνάντησης, θα μας μάθει να τις δοκιμάζουμε σωστά, να ξεχωρίζουμε τις ιδιαιτερότητές τους και να τις... προξενεύουμε με τα κατάλληλα γευστικά ταίρια. Στην τελευταία ενότητα θα βοηθήσουν τα νόστιμα πιά­τα του «Wagamama» από το νέο καλοκαιρινό μενού. Σκοπός των ντουέτων μπίρας και ασιατικών πιάτων είναι να μας δώσουν ιδέες για αναβαθμισμένες θερινές στιγμές. Φροντίστε την κράτησή σας, επειδή αυτή η Χρυσή Τετάρτη δεν χάνεται...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;