Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo

Ακόμα έχουμε την γεύση από το εξωτικό ρούμι Hampden, που έδωσε την έναρξη σε ακόμα μια πρωτότυπη Golden Wednesday.

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo

Ακόμα έχουμε την γεύση από το εξωτικό ρούμι Hampden, που έδωσε την έναρξη σε ακόμα μια πρωτότυπη Golden Wednesday.

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo - εικόνα 1

Ο βραβευμένος bartender Κωνσταντίνος Βασιλακοπουλος, στα πλαίσια των επιτυχημένων γαστρονομικων Χρυσών Τεταρτων, που συνδιοργανώνουν το δημοφιλές εμπορικό κέντρο και το "αθηνόραμα" φιλοξενήθηκε στην εντυπωσιακή μπάρα του La Pasteria και μας σέρβιρε ένα απολαυστικό summer aperitivo!

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo - εικόνα 2

Το after office meeting ξεκίνησε με την δοκιμή ρούμι και μετά οι στροφές ανέβηκαν με δύο πολύ ευχάριστα cocktails που ενθουσίασαν τον ουρανίσκο μας. Το πρώτο έκανε ντουέτο το Campari με τις φράουλες και το δεύτερο μας έστειλε Μεσόγειο με αρώματα μαστίχας, μελιού και βοτάνων! Στα highlights μπαίνουν τα ζευγάρια με τα εξαιρετικά- καινούργια- tapas του La Pasteria! Στο μενού του αγαπημένου ιταλικού spot, έχει προσθέσει ευρηματικά και νόστιμα sucherini (βλέπε crochetta di patate, crochetta con Pollo) που ταιριάζουν απίστευτα δίπλα στα cocktails.

Ραντεβού στην επόμενη Χρυσή Τετάρτη για μια αντίστοιχη summer εμπειρία!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.