Στην Golden Wednesday γίνεται του after office

Καθώς ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, ανεβαίνει και η επιθυμία για ένα δροσερό διάλειμμα μετά το γραφείο, συνοδευόμενο με τα κατάλληλα refreshing ποτά.

Στην Golden Wednesday γίνεται του after office

Καθώς ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, ανεβαίνει και η επιθυμία για ένα δροσερό διάλειμμα μετά το γραφείο, συνοδευόμενο με τα κατάλληλα refreshing ποτά.

Στην Golden Wednesday γίνεται του after office - εικόνα 1

Ένα τέτοιο «φρέσκο» σκηνικό ετοιμάζεται για την επόμενη «Χρυσή Τετάρτη», 31 Μαΐου, που συνδιοργανώνει το δημοφιλές Golden Hall με το «α», στη χαλαρωτική και ωραία ατμόσφαιρα του «La Pasteria». Το εστιατόριο, εκτός από ιταλικό ταμπεραμέντο, βγάζει επίσης μια παρεΐστικη και easy going διάθεση, ό,τι πρέπει για μια συνάντηση μετά τη δουλειά. Στην εικόνα προστίθενται τα παιχνιδιάρικα tapas, που έχουν διαλεχτεί ειδικά για την περίσταση και δεν θα σερβίρονται σόλο, αλλά ντουέτο με ευρηματικά aperitivo, από τα χέρια του expert Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος θα αφήσει για λίγο την μπάρα του «9 βήτα Home Bar» και θα πιάσει πόστο στο μπαρ του «La Pasteria» για να μας σεβίρει τρία ευχάριστα και ευκολόπιοτα after office cocktails. Εμείς θα είμαστε οι κριτές, θα τα δοκιμάσουμε, θα πούμε τη γνώμη μας και θα διαλέξουμε τα καλύτερα ζευγάρια με τα tapas. Extra bonus: θα πάρουμε ιδέες για τα δικά μας homemade aperitivo.

Οι θέσεις εξαντλήθηκαν, οπότε κάντε υπομονή για την επόμενη, εξίσου cool Χρυσή Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.