Το «Freud Οriental» αφήνει για λίγο την Ξενοκράτους και πάει Ψυχικό: το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται για το καλοκαίρι στο «Τier et Tout», κάτω από τη στέγη του οποίου συγκατοικούν πλέον δύο διαφορετικά μενού. Δίπλα στα λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, τον καπνιστό σολομό με κινόα και τα άλλα πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη, που έχει ανανεώσει το γευστικό του ρεπερτόριο πάντα στο μεσογειακό/διεθνές του στιλ, τη θέση τους στο χώρο βρίσκουν και sushi, sashimi, tempura και η περίφημη τσιπούρα tataki που είναι από τα… πιο κλασικά φροϊδικά χιτ.
«Τier et tout» με λίγο… «Freud»
Οι ιαπωνικές γεύσεις του «Freud Oriental» ξεκαλοκαιριάζουν στον all-day χώρο του Νέου Ψυχικού και συγκατοικούν με τα μεσογειακά πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη.