Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa; Η απάντηση στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις.

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa;

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη - εικόνα 1

Ο expert Νικολά Ραδίσης, δημιουργούς του beerbartender.gr το Σάββατο 6/5 στις 5 μ.μ. θα μας βοηθήσει να κάνουμε βουτιά στους αφρούς και να βρούμε την δική μας νικήτρια. Μέσα από μια ιντριγκαδόρικη δοκιμή θα αναγνωρίσουμε την γλυκόπιοτη lager, θα γευτούμε την φυτικότητα της pilsner, θα μυρίσουμε τις τροπικές νότες της weiss και θα κρατήσουμε την εκρηκτική επίγευση της ipa. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι ο Νικολά θα μας γεμίσει με τα καλύτερα tips για το σωστό τρόπο σερβιρίσματος, τις κατάλληλες θερμοκρασίες και τους ιδανικούς γευστικούς παρτενέρ, για να γίνουμε όπως πρέπει μπιρογνώστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.