Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Ανανεωμένη η μεζεδοκατάσταση που στήνει το χαριτωμένο στέκι απέναντι από την Πλ. Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Κάτω Πετράλωνα, με την παλιά Αθήνα στους τοίχους, τον φωτεινό καραγκιοζομπερντέ και τα πολύχρωμα τραπεζοκαθίσματα μέσα κι έξω. Στο νέο κατάλογο, που «τρέχει» εδώ και λίγο καιρό στο «Λαμπόρι» θα βρεις, ανάμεσα σε άλλα, φαγόπυρο με δυόσμο και ντοματίνια, ένα λίγο διαφορετικό τζατζίκι με κάππαρη αντί για αγγούρι, καπνιστά μύδια από τη Θεσσαλονίκη με λαδόξιδο, κρεμμυδάκι και πιπερίτσες –ό,τι πρέπει για ούζο ή τσίπουρο–, κριθαρότο με μοσχάρι ραγού και μια νέα παρτίδα λουκάνικα από την Εύβοια, με πορτοκάλι και με φέτα και λιαστή ντομάτα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.