Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero, executive chef των «Vincci Hoteles», και το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της ισπανικής πρεσβείας, το «Chefi» βάφει για μία ημέρα την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα. Την Τετάρτη 3/5, λοιπόν, όσοι κλείσουν τραπέζι στο κομψό χαλανδριώτικο εστιατόριο θα ξεκινήσουν με βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο και πεπόνι, θα περάσουν σε τορτίγια πατάτας με jamon iberico και τυρί manchego σε κρούστα πάπρικας και αμέσως μετά σε παέγια θαλασσινών αρωματισμένη με σαφράν. Ακολουθούν χοιρινό Iberico με σος πιπεριάς, πουρέ φασολιών και σπανάκι και κρέμα καταλάνα με πορτοκάλι και κανέλα. Το κόστος του ειδικού για τη βραδιά μενού είναι € 30 το άτομο.
Ισπανική βραδιά στο «Chefi»
Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero και την ισπανική πρεσβεία, βάφει στις 3/5 την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα.