Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero και την ισπανική πρεσβεία, βάφει στις 3/5 την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα.

Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero, executive chef των «Vincci Hoteles», και το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της ισπανικής πρεσβείας, το «Chefi» βάφει για μία ημέρα την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα. Την Τετάρτη 3/5, λοιπόν, όσοι κλείσουν τραπέζι στο κομψό χαλανδριώτικο εστιατόριο θα ξεκινήσουν με βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο και πεπόνι, θα περάσουν σε τορτίγια πατάτας με jamon iberico και τυρί manchego σε κρούστα πάπρικας και αμέσως μετά σε παέγια θαλασσινών αρωματισμένη με σαφράν. Ακολουθούν χοιρινό Iberico με σος πιπεριάς, πουρέ φασολιών και σπανάκι και κρέμα καταλάνα με πορτοκάλι και κανέλα. Το κόστος του ειδικού για τη βραδιά μενού είναι € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.