Έτοιμο το «Warehouse CO2 »

Έδώ φυσαλίδες: το δεύτερο «Warehouse» που ανοίγει όπου να’ ναι στην Υπερείδου, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, αγαπά ιδιαιτέρως τα αφρώδη κρασιά.

Έτοιμο το «Warehouse CO2 »

Έδώ φυσαλίδες: το δεύτερο «Warehouse» που ανοίγει όπου να’ ναι στην Υπερείδου, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, αγαπά ιδιαιτέρως τα αφρώδη κρασιά.

Έτοιμο το «Warehouse CO2 » - εικόνα 1

Έχοντας στήσει ένα ολοκληρωμένο all-day concept με προσεγμένο καφέ, φαγητό και κρασί, το «Warehouse» αποκτά, τρία χρόνια από τότε που άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια, ένα bubbly «αδερφάκι» στα όρια Συντάγματος και Πλάκας (στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Sideways»). Σε ζεστό βιομηχανικό στιλ, με χάλκινους σωλήνες για ράφια, πέτρα στον τοίχο και εξωστρεφή διάθεση, το «Warehouse CO2», είναι έτοιμο, στη γραμμή της εκκίνησης. Και μαρτυρά ήδη από την ταμπέλα του την αγάπη του για τα αφρώδη κρασιά του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα, μεγάλος αριθμός από τα οποία θα σερβίρονται και σε ποτήρι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κι άλλου τύπου οινικές προτάσεις (premium ετικέτες, vintage εκδόσεις κ.ά.). Σε πρώτη φάση θα συνοδεύονται με κρύα πιάτα και delicatessen, όπως για παράδειγμα καρπάτσιο μοσχαριού με flakes μαύρης τρούφας και φύλλα ρόκας, buratta με αβγοτάταχο, λάδι και λεμόνι ή μπρουσκέτα με παστράμι, καραμελωμένο κρεμμύδι, βολάκι Άνδρου και πίκλες. Λειτουργώντας στο ίδιο μοτίβο με το χώρο της Μαυρομιχάλη, το νέο οινόφιλο στέκι θα ξεκινάει από νωρίς με specialty coffees και πρωινά. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Υπερείδου 1 & Νίκης, Πλάκα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.