Φεστιβάλ ισπανικής γαστρονομίας στο «La Suite Lounge»

Mε σπανιόλικα χρώματα βάφεται το «St George Lycabettus» για δύο εβδομάδες. Στο πρόγραμμα, φαγητό, κρασί, flamenco, ισπανικές ταινίες..

Φεστιβάλ ισπανικής γαστρονομίας στο «La Suite Lounge»

Mε σπανιόλικα χρώματα βάφεται το «St George Lycabettus» για δύο εβδομάδες χάρη στο γευστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ισπανική πρεσβεία από τις 14 έως και τις 31/3. Ο executive chef των «Vincci Hoteles» Sergio Garrido Cantero φέρνει την αύρα της Costa del Sol στην κουζίνα του «La Suite Lounge» και το ειδικό μενού που θα σερβίρεται (€ 35 το άτομο, με τη συνοδεία ισπανικών κρασιών) ξεκινά με ποικιλία από tapas, για να συνεχίσει με τερίνα από ιβηρικό ζαμπόν, χοιρινό μπούτι, πράσινο μήλο σε υφές και φρέσκια σαλάτα, φιλέτο μπακαλιάρου πάνω σε χαβιάρι πορτοκαλιού και ελιές, κουνέλι στην κατσαρόλα με τηγανητά νουντλ, αμύγδαλα, άγρια μανιτάρια και αχλάδια, και να κλείσει με κολοκύθα και μους λευκής σοκολάτας πάνω σε brownie σοκολάτας.

Φεστιβάλ ισπανικής γαστρονομίας στο «La Suite Lounge» - εικόνα 1
O Sergio Garrido

Η Παρασκευή 17/3 σας επιφυλάσσει για… μπόνους live flamenco από την ομάδα De Todas Formas, ενώ όλες τις ημέρες που θα «τρέχει» το φεστιβάλ στην αίθουσα προβολής του ξενοδοχείου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ισπανικές ταινίες (ευγενική προσφορά του Ινστιτούτου Θερβάντες), όπως η «Διδακτορική διατριβή» του Αλεχάνδρο Αμενάμπαρ που απέσπασε επτά Γκόγια, η βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο στο Βερολίνο «Κυψέλη» του Μάριο Καμίς, τα «Μαύρα Διαμάντια» του Μιγκέλ Αλκαντούδ, «Η πληγή» του Φερνάντο Φράνκο, «Η γλώσσα της πεταλούδας» του Χοσέ Λουίς Κουέρδα κ.ά. Οι προβολές ξεκινούν στις 8 μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.