Mε σπανιόλικα χρώματα βάφεται το «St George Lycabettus» για δύο εβδομάδες χάρη στο γευστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ισπανική πρεσβεία από τις 14 έως και τις 31/3. Ο executive chef των «Vincci Hoteles» Sergio Garrido Cantero φέρνει την αύρα της Costa del Sol στην κουζίνα του «La Suite Lounge» και το ειδικό μενού που θα σερβίρεται (€ 35 το άτομο, με τη συνοδεία ισπανικών κρασιών) ξεκινά με ποικιλία από tapas, για να συνεχίσει με τερίνα από ιβηρικό ζαμπόν, χοιρινό μπούτι, πράσινο μήλο σε υφές και φρέσκια σαλάτα, φιλέτο μπακαλιάρου πάνω σε χαβιάρι πορτοκαλιού και ελιές, κουνέλι στην κατσαρόλα με τηγανητά νουντλ, αμύγδαλα, άγρια μανιτάρια και αχλάδια, και να κλείσει με κολοκύθα και μους λευκής σοκολάτας πάνω σε brownie σοκολάτας.
Η Παρασκευή 17/3 σας επιφυλάσσει για… μπόνους live flamenco από την ομάδα De Todas Formas, ενώ όλες τις ημέρες που θα «τρέχει» το φεστιβάλ στην αίθουσα προβολής του ξενοδοχείου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ισπανικές ταινίες (ευγενική προσφορά του Ινστιτούτου Θερβάντες), όπως η «Διδακτορική διατριβή» του Αλεχάνδρο Αμενάμπαρ που απέσπασε επτά Γκόγια, η βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο στο Βερολίνο «Κυψέλη» του Μάριο Καμίς, τα «Μαύρα Διαμάντια» του Μιγκέλ Αλκαντούδ, «Η πληγή» του Φερνάντο Φράνκο, «Η γλώσσα της πεταλούδας» του Χοσέ Λουίς Κουέρδα κ.ά. Οι προβολές ξεκινούν στις 8 μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.