Στο «Μikra Asia» με το αθηνόραμα Club

Το φιλικό μεζεδοπωλείο του Θησείο υποδέχεται τα μέλη του club με σουτζουκάκια, κιμαδοπιτάκια και… έκπτωση 20%.

Στο «Μikra Asia» με το αθηνόραμα Club

Το φιλικό μεζεδοπωλείο του Θησείο υποδέχεται τα μέλη του club με σουτζουκάκια, κιμαδοπιτάκια και… έκπτωση 20%.

Στο «Μikra Asia» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Στο «Mikra Asia» με τα έντονα χρώματα και την ατμόσφαιρα Ανατολής η μουσική αγαπάει τα remixes των ρεμπέτικων, τα έντεχνα και τα λαϊκά τραγούδια και οι μεζέδες, που λειτουργούν με τη λογική τού «όλα στη μέση», βγάζουν στη γεύση τους την έγνοια για έντιμη μαγειρική και την αγάπη για τη μικρασιάτικη κουζίνα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club θα χαρούν τα σουτζουκάκια, το μυρωδάτο κοκκινιστό κοτόπουλο Ανατολής, τα κιμαδοπιτάκια με γλυκό τσίλι και φέτα και όλα τα υπόλοιπα μεζεδάκια που φτιάχνουν στο παρεϊστικο στέκι της Ηρακλειδών με έκπτωση 20% όλη την εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.