Τρεις ημέρες Οινόραμα

Η μεγάλη έκθεση κρασιού σας δίνει ραντεβού από τις 11 έως και τις 13/3 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τρεις ημέρες Οινόραμα

Η μεγάλη έκθεση κρασιού σας δίνει ραντεβού από τις 11 έως και τις 13/3 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τρεις ημέρες Οινόραμα - εικόνα 1

Πληθώρα οινοποιείων από κάθε γωνιά της χώρας συμμετέχουν στο Οινόραμα 2017, που διοργανώνεται από τις 11 έως και τις 13/3 (η Δευτέρα αφιερώνεται στους επαγγελματίες) στο Ζάππειο Μέγαρο προτρέποντας τους οινόφιλους της πόλης να δοκιμάσουν κάποιες από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα αλλά και ενδιαφέροντα κρασιά άλλων χωρών. Νέες κυκλοφορίες και παλιές σοδειές δίνουν το «παρών», η αίθουσα των «Οινικών αποκαλύψεων», αφιερωμένη σε πολύ μικρά/άγνωστα οινοποιεία, αφανείς ποικιλίες και κρασιά ελάχιστης παρέμβασης καθώς και η «Πλατεία Γευσιγνωσίας» (φέτος με θέμα «Discover Greek Wines» και τη δυνατότητα δοκιμής 250 κρασιών με τη λογική του self-pour) επιστρέφουν, ενώ για όσους θελήσουν μια στάση για φαγητό, θα υπάρχει ένα μπαρ με φρέσκα στρείδια Ατλαντικού, καθώς επίσης και σάντουιτς με τυριά και αλλαντικά. H Αthens Wine Week αυτή τη φορά έπεται της έκθεσης, έχοντας στο πρόγραμμα μεταξύ Δευτέρας 13 και Κυριακής 19/3 γευσιγνωσίες, masterclasses, παντρέματα κρασιού φαγητού και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες δράσεις. Η είσοδος στο Οινόραμα κοστίζει € 10. Περισσότερες πληροφορίες: www.oenorama.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.