Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας

Οι « Χρυσές Τετάρτες» στο Golden Hall με την συνεργασία του αθηνοράματος συνεχίζονται με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας

Οι « Χρυσές Τετάρτες» στο Golden Hall με την συνεργασία του αθηνοράματος συνεχίζονται με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Αυτή την φορά φλερτάρουν με την μεσογειακή φινέτσα. Ετοιμαστείτε, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου (19:00 – 20:00) για ένα ξεχωριστό wine pairing.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας - εικόνα 1

Έχει προγραμματιστεί ένα γευστικό ταξίδι στην μαγική Ιταλία. Θα προσγειωθούμε στο Il Barreto και με οδηγούς τους εξαιρετικούς οινολόγους Ματίνα Νικολοπούλου και Χάρη Δαβίδ θα δοκιμάσουμε ιδιαίτερα ζευγάρια ερυθρών κρασιών με τα πιο νόστιμα ιταλικά αλλαντικά, που έχουμε επιλέξει από το μενού του Il Barreto.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας - εικόνα 2
Il Baretto

Θα δούμε πως ταιριάζουν το Αγιωργίτικο, το Merlot και το Montelpuciano με τα πιο διάσημα Ιταλικά αλλαντικά, βλέπε prosciutto, speck coppa και salami di Milano.

Μπείτε στο site www.halloftaste.gr Κάντε check in στην ώρα σας και ενημερωθείτε για τις επόμενες Χρυσές Τετάρτες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.