Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 1

Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο ντεμπούτο, στις γαστρονομικές Τετάρτες, που συνδιοργανώνουν το αγαπημένο εμπορικό κέντρο και το «αθηνόραμα», από αυτό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (25/1). Οι θέσεις έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ…και δεν ήταν τυχαίο! Το πρώτο θέμα με focus τα ελληνικά αφρώδη είναι αναμφισβήτητα δυνατό και ανέβασε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς στήθηκε σε πολύ ωραίο χώρο, με οικοδεσπότες τις καλύτερες experts , τις οινολόγους Μαριάννα Μαρύγιαννη και Βασιλική Κουτσοβούλου, εμπνεύστριες του Winetuned.gr.

Η μεγάλη και επιβλητική μπάρα του «Πρυτανείον» γέμισε με επιλεγμένους ελληνικούς αφρούς, από διάφορες αμπελουργικές ζώνες και χαρούμενο κοινό με διάθεση να μάθει και να δοκιμάσει.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 2

Η Μαριάννα και η Βάσω μας ταξίδεψαν στον ιδιαίτερο προορισμό της κάθε φυσαλίδας, βουτώντας στα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους και η ομάδα του εστιατορίου κούμπωσε ταιριαστά και νόστιμα τσιμπολογήματα. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν με απρόσμενο ενδιαφέρον, δοκιμάζοντας την κομψή Αμαλία Τσέλεπου, τις ζωηρές Ακακίες του Κυρ Γιάννη, το συναρπαστικό Καρανίκα Brut και το φρουτώδες Bianco Nero του Τσιλιλή, μοιράζοντας τη γνώμη τους και κάνοντας συνέχεια ερωτήσεις. Η παρουσίαση των κρασιών είχε αμείωτη ένταση: μάθαμε τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών αφρωδών κρασιών, τις δυνατότητες τους και στο τέλος πέρα από την ενημερωτική εμπειρία δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό παρείστικο κλίμα

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 3

Μετά από την επιτυχημένη αρχή, κλείνουμε με φόρα και ενθουσιασμό ραντεβού για την επόμενη Golden Wednesday στις 22 Φεβρουαρίου με διαφορετικό ιντριγκαδόρικο γαστρονομικό concept, τα ιδιαίτερα ερυθρά κρασιά και αλλαντικά. Για να μην την χάσετε αλλά και για όσα ακόμη ενδιαφέροντα έρχονται μπορείτε να ενημερώνεστε από το site των «Χρυσών Τετάρτων» www.halloftaste.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/09/2025

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.

Η Ταβέρνα της Ερμού έρχεται και είναι ό,τι λέει το όνομά της

Τι ακριβώς ετοιμάζει η Ergon στην καρδιά της Αθήνας.

Το Saint’s by Mpoumpou σερβίρει burger που κολάζει κι άγιο

Ένα funky pop μαγαζί με γευστικό focus στο smash burger κάνει τη διαφορά στο Νέο Ψυχικό.

Επιστροφή στο Manko Athens, για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Το δημοφιλές σποτ του One&Only Aesthesis παρατείνει την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, σε ένα σκηνικό κοσμοπολίτικης γεύσης και φινέτσας.