Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 1

Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο ντεμπούτο, στις γαστρονομικές Τετάρτες, που συνδιοργανώνουν το αγαπημένο εμπορικό κέντρο και το «αθηνόραμα», από αυτό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (25/1). Οι θέσεις έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ…και δεν ήταν τυχαίο! Το πρώτο θέμα με focus τα ελληνικά αφρώδη είναι αναμφισβήτητα δυνατό και ανέβασε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς στήθηκε σε πολύ ωραίο χώρο, με οικοδεσπότες τις καλύτερες experts , τις οινολόγους Μαριάννα Μαρύγιαννη και Βασιλική Κουτσοβούλου, εμπνεύστριες του Winetuned.gr.

Η μεγάλη και επιβλητική μπάρα του «Πρυτανείον» γέμισε με επιλεγμένους ελληνικούς αφρούς, από διάφορες αμπελουργικές ζώνες και χαρούμενο κοινό με διάθεση να μάθει και να δοκιμάσει.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 2

Η Μαριάννα και η Βάσω μας ταξίδεψαν στον ιδιαίτερο προορισμό της κάθε φυσαλίδας, βουτώντας στα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους και η ομάδα του εστιατορίου κούμπωσε ταιριαστά και νόστιμα τσιμπολογήματα. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν με απρόσμενο ενδιαφέρον, δοκιμάζοντας την κομψή Αμαλία Τσέλεπου, τις ζωηρές Ακακίες του Κυρ Γιάννη, το συναρπαστικό Καρανίκα Brut και το φρουτώδες Bianco Nero του Τσιλιλή, μοιράζοντας τη γνώμη τους και κάνοντας συνέχεια ερωτήσεις. Η παρουσίαση των κρασιών είχε αμείωτη ένταση: μάθαμε τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών αφρωδών κρασιών, τις δυνατότητες τους και στο τέλος πέρα από την ενημερωτική εμπειρία δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό παρείστικο κλίμα

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 3

Μετά από την επιτυχημένη αρχή, κλείνουμε με φόρα και ενθουσιασμό ραντεβού για την επόμενη Golden Wednesday στις 22 Φεβρουαρίου με διαφορετικό ιντριγκαδόρικο γαστρονομικό concept, τα ιδιαίτερα ερυθρά κρασιά και αλλαντικά. Για να μην την χάσετε αλλά και για όσα ακόμη ενδιαφέροντα έρχονται μπορείτε να ενημερώνεστε από το site των «Χρυσών Τετάρτων» www.halloftaste.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.