Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall

Μετά την επιτυχία του πρώτου «Hall of Taste», του γαστρονομικού φεστιβάλ που διοργάνωσε το Golden Hall με το «αθηνόραμα», ανανεώνουμε το γαστρονομικό μας ραντεβού με τις συναρπαστικές «Golden Wednesdays».

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall

Μετά την επιτυχία του πρώτου «Hall of Taste», του γαστρονομικού φεστιβάλ που διοργάνωσε το Golden Hall με το «αθηνόραμα», ανανεώνουμε το γαστρονομικό μας ραντεβού με τις συναρπαστικές «Golden Wednesdays».

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 1

Η επίγευση του «Hall of Taste» τον περασμένο Οκτώβριο ήταν πάρα πολύ δυνατή. Πλήθος κόσμου συμμετείχε με ενθουσιασμό στις ιντριγκαδόρικες θεματικές γαστρονομικές εκδηλώσεις που έτρεξαν στα καταστήματα του Golden Hall από επιλεγμένους experts chefs, οινολόγους, bartenders και bloggers, υπό την καθοδήγηση της ομάδας του «αθηνοράματος».

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 2
La Pasteria

Παρακολουθήσαμε γευσιγνωσίες, ιδιαίτερες αρμονίες πιάτων με κρασιά, δοκιμάσαμε cocktails aperitivo, πήραμε ιδέες για συνδυασμούς αλλαντικών με chutney και δοκιμάσαμε­ έθνικ κουζίνες. Όλες οι εκδηλώσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον κι έγιναν σημείο συνάντησης για όσους ψάχνουν πρωτότυπες και ποιοτικές γευστικές εμπειρίες. Αυτή η θερμή ανταπόκριση γέννησε την ιδέα των «Golden Wednesdays».

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 3
Pastis

Τι είναι, λοιπόν, οι «Χρυσές Τετάρτες»; Είναι το νέο μας γαστρονομικό ραντεβού στα καταστήματα του Golden Hall, το οποίο θα λειτουργήσει ως γευστική γέφυρα μέχρι­ το δεύτερο προγραμματισμένο­ «Hall οf Taste» τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 4
Πρυτανείον Gold

Είναι, με άλλα λόγια, εμβόλιμες γευστικές Τετάρτες που θα μας προετοιμάσουν με τον πιο ωραίο τρόπο για το επόμενο εντυπωσιακό φεστιβάλ. Σημειώστε: κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα θα έχουμε συνάντηση σε ένα από τα καταστήματα (από τις 7 έως τις 8 μ.μ.) για κάποιο διαφορετικό συναρπαστικό γαστρονομικό event με πρωταγωνιστές τα κρασιά, τα spirits και τους συνδυασμούς τους.

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 5
Wagamama

Οι «Golden Wednesdays» εγκαινιάζονται αυτήν την Τετάρτη 25/1 στο «Πρυτανείον» με θέμα τη γνωριμία με τα ανερχόμενα αφρώδη ελληνικά κρασιά, μέσα από μια σπάνια δοκιμή υπό την καθοδήγηση των οινολόγων Μαριάννας Μακρύγιαννη και Βασιλικής Κουτσοβούλου.

Ξεκινάνε οι «Golden Wednesdays» στο Golden Hall - εικόνα 6
Il Barretto

Ακολουθούν ξεχωριστά events, τα οποία, μεταξύ άλλων, παντρεύουν εκλεκτά κρασιά και αλλαντικά, κάνουν focus στην κουλτούρα του aperitivo αλλά και στις ελληνικές μπίρες. Αξίζει και με το παραπάνω να βάλετε τις γαστρονομικές Τετάρτες στο πρόγραμμά σας. Τα events είναι δωρεάν, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και να δηλώνετε συμμετοχή στο site www.halloftaste.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.