Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο της πλατείας Κοτζιά.

Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Pallas Athena» στην πλατεία Κοτζιά. Οπότε, μετά τα ψώνια ή τη βόλτα, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από πιάτα που φτιάχνονται με υλικά από τη φάρμα Agreco της Grecotel στο Ρέθυμνο, στο μοντέρνο και φωτεινό εστιατόριο με την αύρα γκαλερί, και τα πιτσιρίκια να χαρούν τα δημιουργικά παιχνίδια της αλυσίδας καταστημάτων Imaginarium διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας ταυτόχρονα. Το κόστος είναι € 25 ανά άτομο, € 12,5 για παιδιά 6-12 ετών, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.