«Flames meat & wine»: φλογισμένη Βάρη

Ένα καινούργιο, σύγχρονης αντίληψης steak house συνεχίζει την παράδοση της κρεατοφαγίας στο χώρο που στέγαζε το παλιό «Oro Toro» πάνω στη Λεωφ. Βάρης.

«Flames meat & wine»: φλογισμένη Βάρη

Ένα καινούργιο, σύγχρονης αντίληψης steak house συνεχίζει την παράδοση της κρεατοφαγίας στο χώρο που στέγαζε το παλιό «Oro Toro» πάνω στη Λεωφ. Βάρης: στη σάλα του «Flames Meat & Wine», το οποίο ξεκινάει όπου να ’ναι την πρωτεϊνούχα ιστορία του κι έχει στην ομάδα του τον επί 50 χρόνια χασάπη Σπύρο Κεφαλληνό, κυριαρχούν το ξύλο και το μέταλλο, ενώ θα μπορείς να καθίσεις για κρασί ή μπίρα και φαγητό στη μεγάλη μπάρα. Με σπέσιαλ εξοπλισμό που εξασφαλίζει ακρίβεια στο ψήσιμο, το νέο εστιατόριο θα εστιάσει στην αφρόκρεμα των κρεάτων (βλ. Black Angus, Wagyu) σε πολλές και διαφορετικές κοπές, χωρίς να λείπουν και πιο βατές και καθημερινές επιλογές. Φυλλομετρώντας τον κατάλογο, θα δείτε από σιδηρόδρομο, Τ-bone, rib eye και σπαλομπριζόλες μέχρι παϊδάκια, «κρεμαστά» σουβλάκια, burgers και steak sandwiches. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Λεωφ. Βάρης 102, Βάρη, 2108996660-1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.