«Flames meat & wine»: φλογισμένη Βάρη

Ένα καινούργιο, σύγχρονης αντίληψης steak house συνεχίζει την παράδοση της κρεατοφαγίας στο χώρο που στέγαζε το παλιό «Oro Toro» πάνω στη Λεωφ. Βάρης.

«Flames meat & wine»: φλογισμένη Βάρη

Ένα καινούργιο, σύγχρονης αντίληψης steak house συνεχίζει την παράδοση της κρεατοφαγίας στο χώρο που στέγαζε το παλιό «Oro Toro» πάνω στη Λεωφ. Βάρης: στη σάλα του «Flames Meat & Wine», το οποίο ξεκινάει όπου να ’ναι την πρωτεϊνούχα ιστορία του κι έχει στην ομάδα του τον επί 50 χρόνια χασάπη Σπύρο Κεφαλληνό, κυριαρχούν το ξύλο και το μέταλλο, ενώ θα μπορείς να καθίσεις για κρασί ή μπίρα και φαγητό στη μεγάλη μπάρα. Με σπέσιαλ εξοπλισμό που εξασφαλίζει ακρίβεια στο ψήσιμο, το νέο εστιατόριο θα εστιάσει στην αφρόκρεμα των κρεάτων (βλ. Black Angus, Wagyu) σε πολλές και διαφορετικές κοπές, χωρίς να λείπουν και πιο βατές και καθημερινές επιλογές. Φυλλομετρώντας τον κατάλογο, θα δείτε από σιδηρόδρομο, Τ-bone, rib eye και σπαλομπριζόλες μέχρι παϊδάκια, «κρεμαστά» σουβλάκια, burgers και steak sandwiches. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Λεωφ. Βάρης 102, Βάρη, 2108996660-1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.