Τραγί και κουκουβάγια στο ίδιο τραπέζι

Τρία πιάτα της κουζίνας φλερτάρουν με δύο μπίρες της καινούργιας μικροζυθοποιίας Noctua στο ειδικό μενού που «τρέχει» από τις 8 μέχρι τις 13/11 στο «Θείο Τραγί».

Τραγί και κουκουβάγια στο ίδιο τραπέζι

Τρία πιάτα της κουζίνας φλερτάρουν με δύο μπίρες της καινούργιας μικροζυθοποιίας Noctua στο ειδικό μενού που «τρέχει» από τις 8 μέχρι τις 13/11 στο «Θείο Τραγί».

Τραγί και κουκουβάγια στο ίδιο τραπέζι - εικόνα 1
Μοσχαρίσιο χτένι με πουρέ μοβ περουβιανής πατάτας, λαχανικά και γραβιέρα

Γνήσιο τέκνο της Αθήνας (η έδρα της είναι στην Πειραιώς) η –πιο καινούργια δεν γίνεται– μικροζυθοποιία Νοctua διάλεξε για όνομα και σήμα της την κουκουβάγια. Ανάλογες σημειολογικές αναφορές έχουν και οι προς το παρόν δύο ετικέτες της, η Head Twister (περιστροφή του κεφαλιού), μια ξανθιά αμερικανική pale ale με απαλά αρώματα και η Night Vision (νυχτερινή όραση), μια μαύρη IPA με έντονο άρωμα λυκίσκου, νότες σοκολάτας και μόκας αλλά και όμορφη πικράδα.

Τραγί και κουκουβάγια στο ίδιο τραπέζι - εικόνα 2
H μαύρη IPA της Noctua

Τις δύο ετικέτες της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας, οι οποίες βγήκαν στην αγορά μόλις τον Σεπτέμβριο, μπορείτε αυτές τις ημέρες να τις γνωρίσετε στο «Θείο Τραγί» στα Άνω Πετράλωνα, όπου παντρεύονται με τρία πιάτα της κουζίνας σε ένα ειδικό μενού που «τρέχει» μέχρι τις 13/11 (€ 35 το άτομο): ριζότο με σύγκλινο, μελιτζάνα και κακαόπαστα, μοσχαρίσιο χτένι με πουρέ μοβ περουβιανής πατάτας, λαχανικά και γραβιέρα και μους σοκολάτας με αφρό από Νοctua Night Vision και κλαδιά βύνης. Την Κυριακή θα σερβίρεται και το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.