Πανοραμίκ και ποικιλία

Το «Titania» σας προτρέπει να πατήσετε για λίγο το pause και να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα τσιμπολογώντας και χαζεύοντας την πόλη από τα ψηλά.

Πανοραμίκ και ποικιλία

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ρεμβάσετε πάνω από την πόλη, το «Οlive Garden», στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania», σας έχει μια πολύ προσιτή πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα: μια χορταστική ποικιλία αλλαντικών (χωριάτικο λουκάνικο και λουκάνικο Μυκόνου, καπνιστό χοιρινό και φιλέτο γαλοπούλας, σύγκλινο, ταλαγάνι, BBQ sauce, κριτσίνια, ντοματίνια κι ελιές) με μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί με € 10 το άτομο. Σερβίρεται και στην «Brasserie» στο ισόγειο.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.