Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Φεστιβάλ Hall of Taste του Golden Hall, σε συνεργασία με το αθηνόραμα.

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Φεστιβάλ Hall of Taste του Golden Hall, σε συνεργασία με το αθηνόραμα. Ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή που ξεκίνησε, χιλιάδες άνθρωποι έχουν περάσει τις πόρτες του Golden Hall για να συμμετάσχουν και να απολαύσουν το πιο νόστιμο Φεστιβάλ του μήνα. Βρισκόμαστε ήδη σχεδόν στα μισά της γαστριμαργικής μας βόλτας, και έχουμε εξαιρετικές αναμνήσεις από τις ημέρες που πέρασαν και ανυπομονησία για εκείνες που δυναμικά έρχονται!

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste - εικόνα 1

Το #FamilyFriday αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα του Hall of Taste με τους σεφ της La Pasteria να παίρνουν πρώτοι τη σκυτάλη. Η κεντρική κουζίνα που έχει στηθεί στο ισόγειο από τη Neff και την Centro άναψε για να φιλοξενήσει μοναδικές kids friendly, και όχι μόνο, συνταγές με αποκορύφωμα τις φαρφάλλες με τέσσερα τυριά!

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste - εικόνα 2
Οι σεφ της La Pasteria μαγειρεύουν kids friendly συνταγές

Αμέσως μετά μετακινηθήκαμε στα ενδότερα του εμπορικού πολυκαταστήματος, για να φτάσουμε στη «γαστρονομική του πλατεία». Εκεί, η Άρτεμις Τζίτζη, γευσιγνώστης και κριτικός του αθηνοράματος, έφτιαξε πρωτότυπα milkshakes με τα παγωτά Ben & Jerry’s. Και η βραδιά έκλεισε στο Coffeeway, όπου ο βραβευμένος mixologist toy 9BHTA Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος, παρέα με την Άννα Τσάτσα, coffee και tea expert, έφτιαξαν πεντανόστιμα ροφήματα χωρίς αλκοόλ.

Η επόμενη ημέρα, #StreetSaturday ξεκίνησε δυναμικά, με τους coffee masters των Starbucks να παρουσιάζουν ροφήματα με καφέ, σοκολάτα και τσάι στους επισκέπτες σε μία εξαιρετική γευσιγνωσία! Αλλά οι γευσιγνωσίες δε σταμάτησαν εκεί… ο Τερκενλής υποδέχθηκε το κοινό αμέσως μετά, μαζί με την Άρτεμις Τζίτζη, και παρουσίασαν τις γλυκές και αλμυρές λιχουδιές του φημισμένου καταστήματος. Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, του winecommanders.com, πήρε τη σκυτάλη, ανέβηκε στον 2ο όροφο του Golden Hall, έστησε ένα τεράστιο τραπέζι στο χώρο της La Pasteria και παρέα με τον κόσμο έκανε προτάσεις κρασιών συνοδεία tapas και antipasti.

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste - εικόνα 3
Συνοδεία κρασιών με tapas και antipasti από το Γρηγόρη Μιχαήλο

H Εύα Μονοχάρη του Funky Cook και η Μαριλού Παντάκη του Madame Ginger βρίσκονταν στην κεντρική κουζίνα του ισογείου στις 14.30 μαγειρεύοντας γρήγορο και νόστιμο street food, και αμέσως μετά παρέδωσαν την κουζίνα στον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, βραβευμένο σεφ του CTC , ο οποίος μας έφτιαξε «κοσμογυρισμένο» street food. Η ημέρα έκλεισε στο Pastis, όπου ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, γευσιγνώστης και κριτικός του αθηνοράματος, μύησε τον κόσμο σε μία τυφλή γευσιγνωσία με μαύρα ποτήρια, παρέα με τον μουσικό παραγωγό Κώστα Ζήκο.

Και αφού κάναμε παύση για μία ημέρα, ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας με #VeganMonday. Ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Αριστοτέλης Ζέρβας μας έδειξαν την νόστιμη πλευρά του Vegan με ριζότο, μακαρόνια και χειροποίητη νουτέλα! Και αφού φάγαμε, μετακινηθήκαμε μέχρι το Les Connaiseurs για να δοκιμάσουμε εκλεκτά κρασιά με φυτικότητα, παρέα με την Head Sommelier του Kiki de Grece Ματίνα Νικολοπούλου.

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste - εικόνα 4
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος αναλύει την νόστιμη πλευρά της Vegan διατροφής

Οι μέρες που έρχονται, όμως, είναι εξίσου γευστικές και γεμάτες εκπλήξεις. Σήμερα, #HealthyTuesday γαρ, θα ανακαλύψουμε την υγιεινή πλευρά του φαγητού και ποτού, ενώ αύριο ξεκινά μία πολυαναμενόμενη ημέρα, η #AfterWorkWednesday: για μία ημέρα το Golden Hall θα γίνει εστία για τα after office drinks μας, καθώς από τις 16.30 μέχρι και τις 20.00 θα πιούμε τα αγαπημένα μας cocktail και θα επιδοθούμε σε εξαιρετικές οινογνωσίες σε επτά διαφορετικά events! Η #ComfortThursday και η #EthnicFriday μας περιμένουν αμέσως μετά, για να μας ταξιδέψουν η μεν στο γευστικό μας παρελθόν, και η δε στις κουζίνες του υπόλοιπου κόσμου. Η γαστριμαργική μας βόλτα τελειώνει το Σάββατο που έρχεται με το #GreekSaturday, μία ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στις ελληνικές γεύσεις.

Στο www.halloftaste.gr θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις θεματικές του Φεστιβάλ, το πρόγραμμα για κάθε ημέρα, τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής για τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν, αλλά και τον μεγάλο διαγωνισμό που τρέχει όλες αυτές τις ημέρες και προσφέρει μεγάλα δώρα στους νικητές!

Δυναμική εκκίνηση για το Hall of Taste - εικόνα 5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/09/2025

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.