Έρχεται το Hall of Taste!

Για εννέα ημέρες (14-22/10) το Golden Hall μεταμορφώνεται σε ένα νόστιμο Hall of Taste, με το ομώνυμο φεστιβάλ που συνδιοργανώνει με το «αθηνόραμα».

Έρχεται το Hall of Taste!

Για εννέα ημέρες (14-22/10) το Golden Hall μεταμορφώνεται σε ένα νόστιμο Hall of Taste, με το ομώνυμο φεστιβάλ που συνδιοργανώνει με το «αθηνόραμα».

Έρχεται το Hall of Taste! - εικόνα 1

Σε κάθε όροφο θα εκτίθενται δεκάδες εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών για να τα ανακαλύψουμε και να τα δοκιμάσουμε. Φυσικά, πέρα από εκλεκτά τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, μέλια και άλλα πολλά, δεν θα λείπουν τα κρασιά και τα spirits, με αντιπροσώπους από διάφορες γωνιές. Για να εμπλουτίσουμε τις γαστρονομικές μας γνώσεις και να κάνουμε σωστές επιλογές, θα «τρέχουν» ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέροντα καθημερινά events και σεμινάρια, εμπνευσμένα από θεματικές ενότητες που πατάνε σε παραδοσιακά και νέα food trends.

Έρχεται το Hall of Taste! - εικόνα 2

Στην ενότητα «family» π.χ. θα μάθουμε γρήγορες συνταγές για τα παιδιά και cocktails χωρίς αλκοόλ. Στην περίπτωση του street θα τεστάρουμε κρασιά με tapas και θα παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική μάχη γεύσης ανάμεσα σε γνωστές food bloggers. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με vegan και organic προτάσεις από ειδικούς διατροφολόγους και οινολόγους. Πολύ σημαντικές, τέλος, είναι και οι κατηγορίες «after office» και «comfort» για να μάθουμε, μεταξύ άλλων, ευχάριστες aperitivo μείξεις κι εύκολες μαμαδίστικες συνταγές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hall Of Taste και τον μεγάλο διαγωνισμό στο www.halloftaste.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.