Έρχεται το Hall of Taste!

Για εννέα ημέρες (14-22/10) το Golden Hall μεταμορφώνεται σε ένα νόστιμο Hall of Taste, με το ομώνυμο φεστιβάλ που συνδιοργανώνει με το «αθηνόραμα».

Έρχεται το Hall of Taste!

Για εννέα ημέρες (14-22/10) το Golden Hall μεταμορφώνεται σε ένα νόστιμο Hall of Taste, με το ομώνυμο φεστιβάλ που συνδιοργανώνει με το «αθηνόραμα».

Έρχεται το Hall of Taste! - εικόνα 1

Σε κάθε όροφο θα εκτίθενται δεκάδες εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών για να τα ανακαλύψουμε και να τα δοκιμάσουμε. Φυσικά, πέρα από εκλεκτά τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, μέλια και άλλα πολλά, δεν θα λείπουν τα κρασιά και τα spirits, με αντιπροσώπους από διάφορες γωνιές. Για να εμπλουτίσουμε τις γαστρονομικές μας γνώσεις και να κάνουμε σωστές επιλογές, θα «τρέχουν» ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέροντα καθημερινά events και σεμινάρια, εμπνευσμένα από θεματικές ενότητες που πατάνε σε παραδοσιακά και νέα food trends.

Έρχεται το Hall of Taste! - εικόνα 2

Στην ενότητα «family» π.χ. θα μάθουμε γρήγορες συνταγές για τα παιδιά και cocktails χωρίς αλκοόλ. Στην περίπτωση του street θα τεστάρουμε κρασιά με tapas και θα παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική μάχη γεύσης ανάμεσα σε γνωστές food bloggers. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με vegan και organic προτάσεις από ειδικούς διατροφολόγους και οινολόγους. Πολύ σημαντικές, τέλος, είναι και οι κατηγορίες «after office» και «comfort» για να μάθουμε, μεταξύ άλλων, ευχάριστες aperitivo μείξεις κι εύκολες μαμαδίστικες συνταγές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hall Of Taste και τον μεγάλο διαγωνισμό στο www.halloftaste.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/09/2025

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.