«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο

Ένα καλαίσθητο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 5/10 βάζοντας την δική του πινελιά σε μια ιδιαίτερη δημοφιλή γειτονιά του κέντρου.

«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο

Ένα καλαίσθητο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 5/10 βάζοντας την δική του πινελιά σε μια ιδιαίτερη δημοφιλή γειτονιά του κέντρου.

«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο - εικόνα 1

Στα όρια Θησείου και Μοναστηρακίου: μοντέρνο σε ύφος, με κλασικές αναφορές, κι ένα κελάρι από το γυάλινο πάτωμα του οποίου βλέπεις κάτω από τα πόδια σου αρχαία ευρήματα, το εστιατόριο «Επτά 7», που κάνει επίσημη πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη 5/10, προτείνει μια σειρά από πιάτα σύγχρονων τόνων, με μεσογειακά κι ελληνικά υλικά, με την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα: ριζότο με δημητριακά, μαύρο σκόρδο, σπαράγγια με λάδι τρούφας, σκορπίνα φιλέτο με κριθαράκι Γιαννιτσών, αρνίσιο καρέ σοτέ με ελληνικά όσπρια και σάλτσα λεβάντας κ.ά. Την επιμέλεια του μπαρ, πάλι, την έχει ο γνωστός bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε, στα συν, όμως θα σημειώσουμε το γεγονός ότι έχουν παρκαδόρο, διότι τις ώρες αιχμής είναι δύσκολο να βρεις θέση σε αυτήν τη λαοφιλή γειτονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".