Ένα καλαίσθητο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 5/10 βάζοντας την δική του πινελιά σε μια ιδιαίτερη δημοφιλή γειτονιά του κέντρου.
Στα όρια Θησείου και Μοναστηρακίου: μοντέρνο σε ύφος, με κλασικές αναφορές, κι ένα κελάρι από το γυάλινο πάτωμα του οποίου βλέπεις κάτω από τα πόδια σου αρχαία ευρήματα, το εστιατόριο «Επτά 7», που κάνει επίσημη πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη 5/10, προτείνει μια σειρά από πιάτα σύγχρονων τόνων, με μεσογειακά κι ελληνικά υλικά, με την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα: ριζότο με δημητριακά, μαύρο σκόρδο, σπαράγγια με λάδι τρούφας, σκορπίνα φιλέτο με κριθαράκι Γιαννιτσών, αρνίσιο καρέ σοτέ με ελληνικά όσπρια και σάλτσα λεβάντας κ.ά. Την επιμέλεια του μπαρ, πάλι, την έχει ο γνωστός bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε, στα συν, όμως θα σημειώσουμε το γεγονός ότι έχουν παρκαδόρο, διότι τις ώρες αιχμής είναι δύσκολο να βρεις θέση σε αυτήν τη λαοφιλή γειτονιά.