«La Pasteria» στο Κολωνάκι

Eντάξει, δεν χρειάζεται συστάσεις! Ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου.

«La Pasteria» στο Κολωνάκι

Ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου.

«La Pasteria» στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Προφανώς τα «La Pasteria» δεν χρειάζονται συστάσεις. Μου έχει τύχει πολλές φορές να λαχταρήσω μια μακαρονάδα και να επισκεφθώ ένα από τα πολλά εστιατόρια του brand. Για τους φίλους του κέντρου το «La Pasteria» του Κολωνακίου, το οποίο εδώ κι ένα χρόνο εγκατέλειψε την Τσακάλωφ για τη Βαλαωρίτου, είναι μια λύση για ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής σε pasta και μικρότερη, αλλά νόστιμη και γευστικά περιεκτική σε πίτσα.
Ο εσωτερικός χώρος είναι φωτεινός, με ανοιχτή κουζίνα, μια μεγάλη μηχανή κοπής αλλαντικών και τα σχετικά χοιρομέρια και μια γωνιά για να προμηθευτείτε προϊόντα με τη σφραγίδα της ιταλικής γαστρονομίας. Φυσικά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, υπάρχει και το «έξω», στον πολυσύχναστο πεζόδρομο. Το «La Pasteria» προτείνει και τρία «έξυπνα» μενού (€ 13, € 16 ή € 19,50) που αξίζει να δοκιμάσετε. Από την κάρτα τόσο η pizza Speziale La Pasteria όσο και το σπαγκέτι marinara Siciliana είναι καλοφτιαγμένα και νόστιμα. Στα συν επίσης κατέγραψα και το τιραμισού.

Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι, 2103632032. Τιμή: € 18-22.

Περισσότερες πληροφορίες

Pasteria (la)

Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/10/2025

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.