«La Pasteria» στο Κολωνάκι

Eντάξει, δεν χρειάζεται συστάσεις! Ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου.

«La Pasteria» στο Κολωνάκι

Ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου.

«La Pasteria» στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Προφανώς τα «La Pasteria» δεν χρειάζονται συστάσεις. Μου έχει τύχει πολλές φορές να λαχταρήσω μια μακαρονάδα και να επισκεφθώ ένα από τα πολλά εστιατόρια του brand. Για τους φίλους του κέντρου το «La Pasteria» του Κολωνακίου, το οποίο εδώ κι ένα χρόνο εγκατέλειψε την Τσακάλωφ για τη Βαλαωρίτου, είναι μια λύση για ευχάριστο ιταλικό φαγητό με μεγάλη δυνατότητα επιλογής σε pasta και μικρότερη, αλλά νόστιμη και γευστικά περιεκτική σε πίτσα.
Ο εσωτερικός χώρος είναι φωτεινός, με ανοιχτή κουζίνα, μια μεγάλη μηχανή κοπής αλλαντικών και τα σχετικά χοιρομέρια και μια γωνιά για να προμηθευτείτε προϊόντα με τη σφραγίδα της ιταλικής γαστρονομίας. Φυσικά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, υπάρχει και το «έξω», στον πολυσύχναστο πεζόδρομο. Το «La Pasteria» προτείνει και τρία «έξυπνα» μενού (€ 13, € 16 ή € 19,50) που αξίζει να δοκιμάσετε. Από την κάρτα τόσο η pizza Speziale La Pasteria όσο και το σπαγκέτι marinara Siciliana είναι καλοφτιαγμένα και νόστιμα. Στα συν επίσης κατέγραψα και το τιραμισού.

Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι, 2103632032. Τιμή: € 18-22.

Περισσότερες πληροφορίες

Pasteria (la)

Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.