Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιστρέφει δυναμικά στο χρυσοσκουφάτο εστιατόριο των Ιλισίων αυτόν τον Σεπτέμβριο. Εκτός του ότι ήδη σχεδιάζει ενδιαφέροντα γαστρονομικά events και μετακλήσεις αστεράτων/ταλαντούχων σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό (για τα οποία θα σας πούμε περισσότερα σύντομα), ξεκινά τη σεζόν παρουσιάζοντας ένα μενού πέντε πιάτων με τις σπεσιαλιτέ που ξεχώρισαν στο «CTC» την περσινή χρονιά (€ 52 το άτομο), το οποίο θα «τρέχει» για μία εβδομάδα, από την Τετάρτη 7/9 μέχρι την Τετάρτη 14/9. Η βελουτέ από καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, προφανώς δεν θα λείπει από το hit parade, το ίδιο και τα καπνιστά μάγουλα από μοσχάρι Black Angus με πουρέ από λαγόχορτο και τρομπέτες και, φυσικά, στο φινάλε, η namelaka λευκής σοκολάτας με μαρέγκες βιολέτας. Υπάρχει η δυνατότητα beverage pairing, επιμελημένου από τον sommelier του εστιατορίου Αλέξανδρο Τριανταφύλλου. Κρατήσεις: 2107228812.
«CTC»: επανεκκίνηση με τα hits
Στo βραβευμένο εστιατόριο των Ιλισίων ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξεκινά τη σεζόν με ένα ειδικό μενού, που θα σερβίρεται 7-14/9, με τα πιάτα που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά.