Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα

Τα 35 χρόνια της εμπειρίας του ομίλου Καστελόριζο σε ολόφρεσκα προϊόντα συνδυάζονται τέλεια με το προνομιακό location, με τη μαγική θέα στον Σαρωνικό.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα

Τα 35 χρόνια της εμπειρίας του ομίλου Καστελόριζο σε ολόφρεσκα προϊόντα και η σταθερή ποιότητα των γεύσεων που προσφέρει συνδυάζονται τέλεια με το προνομιακό location του εστιατορίου σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της αττικής ριβιέρας, στο λιμανάκι της Βάρκιζας, με τη μαγική θέα στον Σαρωνικό.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα - εικόνα 1

Κι αν το βλέμμα δεν χορταίνει τη θέα, ο ουρανίσκος δεν χορταίνει τα πεντανόστιμα πιάτα που ετοιμάζονται με άψογη τεχνική από τους γνώστες της θαλασσινής κουζίνας.

Εξαιρετικό το Μενού της Παρέας που έφερε στο γευστικό προσκήνιο ο όμιλος Καστελόριζο κάνοντας την απόλαυση της ψαροφαγίας προσιτή σε όλους με 8 πιάτα συν λευκό ή κόκκινο house wine ή ρακή, σε απεριόριστες ποσότητες: Πανδαισία λαχανικών εποχής με παλαιωμένο ξίδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μελιτζανοσαλάτα καπνιστή πολίτικη, σπιτικοί ντολμάδες με σέσκουλο, γαριδάκι ελαφρά παναρισμένο σε αλεύρι καλαμποκιού, μύδια αχνιστά σε αρωματικό ζωμό λαχανικών με άγρια ρίγανη, κριθαρότο με καβούρι, πιάτο ημέρας, γλυκό του κουταλιού.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα - εικόνα 2

Όλα αυτά μόνο με € 18/άτομο, εξαιρετικό σέρβις και ατμόσφαιρα σαν να κάνεις διακοπές σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας, 2109655022 www.kastelorizo.com.gr/restaurant/varkiza

Περισσότερες πληροφορίες

Καστελόριζο

Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".