Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο λιτό, μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής του εστιατορίου με την γκρι τσιμεντοκονία-αναφορά στον περίβολο των νησιώτικων σπιτιών και τα ζωγραφισμένα στο χέρι ιταλικά πλακάκια που καλύπτουν τα μοντέρνα μεταλλικά τραπέζια.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το μπαρ στήνεται στην αυλή και το event «Mimaya Summer Nights - Food Pairing» βάζει τη σφραγίδα του στη θερινή μας έξοδο με τέσσερα διαφορετικά μενού που συνδυάζουν εμπνευσμένα fingerfoods με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εκρηκτικά cocktails (Meat fingerfood/cocκtail: Hot Fantasy, Sea fingerfood/cocκtail: Old Memories, Garden fingerfood/cocκtail: Red Explosion, Special Mediterranean cheese fingerfood/cocκtail: Ice Wine).

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Πολύ καλές τιμές (€ 18-20), lounge ρομαντική μουσική, ευγενικό σέρβις και σύγχρονη, εντυπωσιακή art de la table.

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".