Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη

Αυτός ο Ιούνιος ψήνει Striplοin, χαζεύει τα κύματα, βγαίνει στην αυλή, βλέπει από τα ψηλά την πόλη και σε βάζει σε κλίμα νησιού.

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη

Αυτός ο Ιούνιος ψήνει Striplοin, χαζεύει τα κύματα, βγαίνει στην αυλή, βλέπει από τα ψηλά την πόλη και σε βάζει σε κλίμα νησιού.

Και πάλι «Grill» στον Αστέρα

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη - εικόνα 1

Το παλιό «Grill Room» του «Astir Palace» στη Βουλιαγμένη αναβιώνει ως «Grill Steak House». Στη νέα συνταγή, η φοβερή βεράντα συνδυάζεται με κρέατα από την Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά (Black Angus rib eye, ΝΥ striploin βίσονα, καρέ αρνιού κ.ά.), ενώ δεν λείπουν και θαλασσινές προτάσεις, όπως σολομός ή αστακός, κι αυτοί ψημένοι σε φούρνο Josper.

Ανανεωμένο «TGI Friday’s» στη Μαρίνα Φλοίσβου

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη - εικόνα 2

Σε νέο χώρο, ανοίγει από το πρωί για καφέ κάτω από τις ομπρέλες, και συνεχίζει με τις γνωστές του σπεσιαλιτέ (πλούσιες σαλάτες, burgers, Jack Daniels’ steak και πολλά ακόμη) και χάζι στη θάλασσα αλλά και… στην κουζίνα, που πλέον είναι ανοιχτή και ορατή από κάθε σημείο του. Μετά το ηλιοβασίλεμα, θα πιείτε τα κοκτέιλ σας και στο εξωτερικό μπαρ.

«Bella Vespa» στην αυλή

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη - εικόνα 3

Το bar-restaurant της Γλυφάδας βγήκε έξω για το καλοκαίρι, συνδυάζοντας νέα πιάτα ιταλικής κατεύθυνσης από τον Βαγγέλη Λεούση (ριζότο με παντζάρι με ελαιόλαδο και καπνιστό χέλι, καρπάτσιο μόσχου σε κρούστα από πιπεριές με λαδολέμονο τρούφας, pudding σελινόριζας με πίκλα από κρεμμύδι εσαλότ και αγγούρι τουρσί κ.ά.). Τα επίσης νέα κοκτέιλ είναι του Γιάννη Γεωργακάκη.

Ανοιχτή «Veranda»

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη - εικόνα 4

Το roof top του «Metropolitan» βλέπει την πόλη από ψηλά και προτείνει μεσογειακά και ελληνικά πιάτα με την επιμέλεια του Michel Roux –σεφ είναι ο Ηλίας Καριώτογλου– κάτω από τα αστέρια: φέτα σε φύλλο κρούστας, καρπούζι, σάλτσα από μέλι με μαύρο σουσάμι, «Picanha a la minute» με φρέσκια πάστα, πουρέ ελιάς, ντοματίνια κονφί και κάππαρη τηγανητή κ.ά.

Comeback για το «Αμμος»

Καλοκαιρινά νέα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Πόρτο Ράφτη - εικόνα 5

Επέστρεψε στο προνομιακό –ακριβώς μπροστά στη θάλασσα– πόστο του, στο Πόρτο Ράφτη με νησιώτικο στλ, χαρούμενη διάθεση και, μαζί τους, ριζότο του ψαρά, λιγκουίνι με θαλασσινά και φρέσκια ντομάτα και λαβράκι στη λαδόκολλα με λαχανικά ατμού, χωρίς να ξεχνάει κι ένα ψαρονέφρι με μαύρη μπίρα και μουστάρδα –και όχι μόνο–, για όσους προτιμήσουν κρέας.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Bella Vespa

Κύπρου 11, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.