«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Το νέο food spot της Κηφισιάς συνδυάζει μεγάλη ποικιλία σε χυμούς φρούτων και λαχανικών, με πίτες, γκιουζλεμέδες και βουτυράτο κιουνεφέ.

«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Έχει σάτσι, όπου ψήνει τους γκιουζλεμέδες του (γεμιστές πίτες με λεπτό φύλλο) –με φέτα και μαϊντανό, με κασέρι, με μοσχαρίσιο κιμά, με πουρέ πατάτας και μυρωδικά κ.λπ.– έχει και παραδοσιακές πίτες. Φτιάχνει και βουτυράτο κιουνεφέ, κι αρκετά ακόμη γλυκά ημέρας, ενώ το παγωτό του είναι από βουβαλίσιο γάλα. Το «Gözleme», το νέο food spot που εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο κηφισιώτικο Εμπορικό Κέντρο Μελά, αγαπά τις γεύσεις και τα αρώματα της Ανατολής, όπως αγαπά και τις σαλάτες και του φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών με ευεργετικές ιδιότητες: το λιποδιαλυτικό συνδυασμό λεμονιού-γκρέιπφρουτ-ντομάτας, ας πούμε, ή ένα mix από καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι και καρότο με αναλγητική δράση. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στα εξωτερικά τραπεζάκια που στήνει στο εμπορικό κέντρο Μελά ή να τα πάρετε μαζί σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.