«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Το νέο food spot της Κηφισιάς συνδυάζει μεγάλη ποικιλία σε χυμούς φρούτων και λαχανικών, με πίτες, γκιουζλεμέδες και βουτυράτο κιουνεφέ.

«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Έχει σάτσι, όπου ψήνει τους γκιουζλεμέδες του (γεμιστές πίτες με λεπτό φύλλο) –με φέτα και μαϊντανό, με κασέρι, με μοσχαρίσιο κιμά, με πουρέ πατάτας και μυρωδικά κ.λπ.– έχει και παραδοσιακές πίτες. Φτιάχνει και βουτυράτο κιουνεφέ, κι αρκετά ακόμη γλυκά ημέρας, ενώ το παγωτό του είναι από βουβαλίσιο γάλα. Το «Gözleme», το νέο food spot που εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο κηφισιώτικο Εμπορικό Κέντρο Μελά, αγαπά τις γεύσεις και τα αρώματα της Ανατολής, όπως αγαπά και τις σαλάτες και του φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών με ευεργετικές ιδιότητες: το λιποδιαλυτικό συνδυασμό λεμονιού-γκρέιπφρουτ-ντομάτας, ας πούμε, ή ένα mix από καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι και καρότο με αναλγητική δράση. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στα εξωτερικά τραπεζάκια που στήνει στο εμπορικό κέντρο Μελά ή να τα πάρετε μαζί σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.