Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Στις 14/5 στις 8 μ.μ. στο piano-restaurant των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη και ο Γιάννης Αραμπατζής.

Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Αυτό το Σάββατο 14/5 στις 8 μ.μ. στο all time classic εστιατόριο των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη (τραγούδι) και ο Γιάννης Αραμπατζής (πιάνο) σε ένα ευρύ πρόγραμμα με κοσμαγάπητα έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Θάνος Μικρούτσικος κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την οδό του φαγητού –οι διεθνείς σπεσιαλιτέ του «Saloon», από τα ζυμαρικά μέχρι τα T-Bones παραμένουν στη θέση τους–, είτε εκείνη του ποτού πιάνοντας θέση στο αλά σαλούν μπαρ και να χαρείτε το μουσικό, κι ενίοτε νοσταλγικό, ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

29/09/2022

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;