Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας με το κτήμα Σκούρα στο επίκεντρο διοργανώνει το wine bar της Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ.

Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας και συζήτησης για το ελληνικό κρασί με καλεσμένο τον Γιώργο Σκούρα διοργανώνει το wine bar της οδού Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ. Τα κρασιά του οινοποιείου στο Μαλανδρένι Άργους που θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με μικρά πιάτα που προτείνει η κουζίνα του «Κiki de Grece» είναι τα Salto Wild Yeast 2015 (Μοσχοφίλερο), Αρμύρα 2014 (Chardonnay, Μαλαγουζιά), Viognier Cuvee Larsinos 2015, Portes Merlot 2014, Fleva Syrah 2014 και μια από τις εμβληματικές ετικέτες για το κτήμα Σκούρα, ο Μέγας Οίνος 2012 (Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο). Το κόστος συμμετοχής είναι € 19 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Kiki de Grece

Ηπίτου και Βουλής 38, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2022

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.