«Οψάριον»: 18 εικαστικοί στο «Varoulko»

Το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου εγκαινίασε στο Art Deck του, σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, μια ενδιαφέρουσα έκθεση με θέμα το βυθό και τα ψάρια.

«Οψάριον»: 18 εικαστικοί στο «Varoulko»

Το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου εγκαινίασε στο Art Deck του, σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, μια έκθεση με θέμα το βυθό και τα ψάρια.

«Οψάριον»: 18 εικαστικοί στο «Varoulko» - εικόνα 1
Το Art Deck του «Varoulko Seaside»

Θάλασσα μέσα κι έξω σας περιμένει αυτό τον καιρό στο «Varoulko Seaside», που μόλις εγκαινίασε στο Art Deck του, στο δεύτερο όροφο του καινούργιου του κτιρίου, σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, την έκθεση «Οψάριον», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Λουίζας Καραπιδάκη. Στην πρώτη μιας σειράς θεματικών εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο, την «Οψάριον», γλυπτά, χαρακτικά, ζωγραφιές και κατασκευές Ελλήνων εικαστικών έχουν κεντρικό θέμα το βυθό και τα ψάρια.

«Οψάριον»: 18 εικαστικοί στο «Varoulko» - εικόνα 2
Έργο του Μιλτιάδη Πεταλά

Με ρεαλιστική, ποιητική ή και σουρεαλιστική διάθεση, η έκθεση ξετυλίγει μπροστά στον επισκέπτη έναν «καμβά» από μυθολογικές αναφορές και συμβολισμούς έως σκηνές ψαρέματος, πάγκους του ψαρά, ψάρια στο τηγάνι ή στο ταψί. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Χρήστος Αρτέμης, Στάθης Βατανίδης, Γιώργος Βορρές, Λουκάς Γεραλής, Αντώνης Καστρινάκης, Αγγέλικα Κοροβέση, Γρηγόρης Κότσαρης, Μιχάλης Κότσαρης, Γιάννης Μανιατάκος, Νατάσα Μεταξά, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Θανάσης Μπερούτσος, Ιόλη Ξιφαρά, Μιλτιάδης Πεταλάς, Κωνσταντίνα Συλίκου, Βασίλης Τάγκαλος, Δημήτρης Τζάνης και Francesco Moretti.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.