Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club

Κάθε μέρα, για ολόκληρο το μήνα, μία μοναδική ιταλική εμπειρία περιμένει τους κατόχους της κάρτας του αθηνόραμα Club σε όλη την Αθήνα.

Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club

Κάθε μέρα, για ολόκληρο το μήνα, μία μοναδική ιταλική εμπειρία περιμένει τους κατόχους της κάρτας του αθηνόραμα Club σε όλη την Αθήνα.

Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Η La Pasteria με τη ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, το φιλικό προσωπικό και τις μοναδικές ιταλικές συνταγές της, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες!
Για μεσημεριανό, μετά τα ψώνια, μετά το γραφείο ή και αργότερα, το βράδυ, απολαύστε δροσερές σαλάτες, γευστικά antipasti, πλούσια πιάτα ζυμαρικών, αλλά και τη νέα grande pizza της La Pasteria με αυθεντική λεπτή ιταλική ζύμη, για να τη μοιραστείτε με την παρέα σας και να ζήσετε τη δική σας ιταλική εμπειρία. Για το τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα διάσημα γλυκά της La Pasteria!

Αν μάλιστα επισκεφτείτε τη La Pasteria από τη 1 έως και τις 31/3, με την προϋπόθεση ότι είστε μέλος του αθηνόραμα Club, σας περιμένει μια έκπληξη: με την επίδειξη της κάρτας σας έχετε έκπτωση 35% από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ισχύει σε όλα τα καταστήματα της La Pasteria (Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή, Κολωνάκι, Πατήσια, Περιστέρι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, The Mall Athens, Athens Μetro Mall, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Golden Hall, Νέα Μάκρη, Mediterranean COSMOS στη Θεσσαλονίκη και στο κατάστημα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος). Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.