Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club

Κάθε μέρα, για ολόκληρο το μήνα, μία μοναδική ιταλική εμπειρία περιμένει τους κατόχους της κάρτας του αθηνόραμα Club σε όλη την Αθήνα.

Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club

Κάθε μέρα, για ολόκληρο το μήνα, μία μοναδική ιταλική εμπειρία περιμένει τους κατόχους της κάρτας του αθηνόραμα Club σε όλη την Αθήνα.

Μάρτιος στη La Pasteria με 35% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Η La Pasteria με τη ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, το φιλικό προσωπικό και τις μοναδικές ιταλικές συνταγές της, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες!
Για μεσημεριανό, μετά τα ψώνια, μετά το γραφείο ή και αργότερα, το βράδυ, απολαύστε δροσερές σαλάτες, γευστικά antipasti, πλούσια πιάτα ζυμαρικών, αλλά και τη νέα grande pizza της La Pasteria με αυθεντική λεπτή ιταλική ζύμη, για να τη μοιραστείτε με την παρέα σας και να ζήσετε τη δική σας ιταλική εμπειρία. Για το τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα διάσημα γλυκά της La Pasteria!

Αν μάλιστα επισκεφτείτε τη La Pasteria από τη 1 έως και τις 31/3, με την προϋπόθεση ότι είστε μέλος του αθηνόραμα Club, σας περιμένει μια έκπληξη: με την επίδειξη της κάρτας σας έχετε έκπτωση 35% από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ισχύει σε όλα τα καταστήματα της La Pasteria (Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή, Κολωνάκι, Πατήσια, Περιστέρι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, The Mall Athens, Athens Μetro Mall, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Golden Hall, Νέα Μάκρη, Mediterranean COSMOS στη Θεσσαλονίκη και στο κατάστημα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος). Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.