Φοντί στο «Malabar Ιnhouse»

Εξαιτίας του κάθε Παρασκευή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Τhe Margi» της Βουλιαγμένης νομίζεις ότι διακτινίστηκες στη Γενεύη ή στη Λοζάνη.

Φοντί στο «Malabar Ιnhouse»

Εξαιτίας του κάθε Παρασκευή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Τhe Margi» της Βουλιαγμένης νομίζεις ότι διακτινίστηκες στη Γενεύη ή στη Λοζάνη.

Φοντί στο «Malabar Ιnhouse» - εικόνα 1

Eίναι ό,τι πρέπει με το χειμωνιάτικο κρύο. Άσε που με το που το βλέπεις να καταφθάνει νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου στη Γενεύη ή στη Λοζάνη. Για το «παρεΐστικο» λιωμένο (άλλωστε αυτό σημαίνει «fondue») τυρί λέμε, που δίνει τον τόνο εδώ και λίγο καιρό τις Παρασκευές στο «Μalabar InHouse». Καθισμένοι στη ζεστή σάλα του εστιατορίου, στο ισόγειο του ξενοδοχείου «The Margi», στη Βουλιαγμένη, μπορείτε να βουτήξετε κομμάτια βραστής πατάτας και ψωμιού στο μείγμα ελβετικών τυριών που ζεσταίνεται με ρεσό στο ειδικό σκεύος. Το φοντί έρχεται ανά δύο άτομα, σερβίρεται από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα και κοστίζει € 25.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
10/07/2025

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.