Εξαιτίας του κάθε Παρασκευή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Τhe Margi» της Βουλιαγμένης νομίζεις ότι διακτινίστηκες στη Γενεύη ή στη Λοζάνη.
Eίναι ό,τι πρέπει με το χειμωνιάτικο κρύο. Άσε που με το που το βλέπεις να καταφθάνει νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου στη Γενεύη ή στη Λοζάνη. Για το «παρεΐστικο» λιωμένο (άλλωστε αυτό σημαίνει «fondue») τυρί λέμε, που δίνει τον τόνο εδώ και λίγο καιρό τις Παρασκευές στο «Μalabar InHouse». Καθισμένοι στη ζεστή σάλα του εστιατορίου, στο ισόγειο του ξενοδοχείου «The Margi», στη Βουλιαγμένη, μπορείτε να βουτήξετε κομμάτια βραστής πατάτας και ψωμιού στο μείγμα ελβετικών τυριών που ζεσταίνεται με ρεσό στο ειδικό σκεύος. Το φοντί έρχεται ανά δύο άτομα, σερβίρεται από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα και κοστίζει € 25.