Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House»

Τα «Goody’s Burger House» εισάγουν νέα ήθη στο χαλαρό και μοντέλο dinning out με σημείο αιχμής τα Angus Burgers από premium μοσχαρίσιο κρέας.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House»

Τα «Goody’s Burger House» εισάγουν νέα ήθη στο χαλαρό και μοντέλο dinning out με σημείο αιχμής τα Angus Burgers από premium μοσχαρίσιο κρέας.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 1

Σε εντελώς νέα φάση έχουν περάσει πλέον τα Goody’s, με το concept των Burger House με industrial διακόσμηση, 3d κατασκευές, γερές δόσεις τεχνολογίας - δωρεάν wi-fi, tablets έτοιμα για χρήση, θέσεις για φορτιστές, digital οθόνες όπου αναρτώνται τα πιάτα και καλή ροκ μουσική.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 2

Το μενού, κρατάει βεβαίως τα δημοφιλή best-of για τους aficionados (όπως για παράδειγμα το Green και το Golden burger ή τα φιλετίνια κοτόπουλου) δίπλα σε νέα signature πιάτα, όπως τα NY Sandwiches, η Quesadilla και τα BBQ ChickenWings.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 3

Όμως κεντράρει πλέον στα burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά και κυρίως στα πολυτελή Angus Beef Burgers, από μοσχαρίσιο κρέας της πασίγνωστης για την υψηλή ποιότητά της σκωτσέζικη ράτσα βοοειδών Αngus.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 4

Γιατί Angus;
Τι ιδιαίτερο έχει αυτό μοσχαράκι και γίνεται τόσος ντόρος για πάρτη του; Προέρχεται από ζώα των περιοχών Aberdeen και Angus της Σκωτίας που εκτρέφονται ελεύθερα στην φύση χωρίς ορμόνες σε παραδοσιακά κρεατοπαραγωγούς χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, κλπ). Το μοσχαρίσιο κρέας Angus τους έχει έντονη "μαρμάρωση" δηλαδή το λίπος διαχέεται στο μυϊκό ιστό και έτσι, είναι τρυφερό, χυμώδες, πολύ νόστιμο και εύπεπτο και για πολλούς, θεωρείται το καλύτερο κρέας για burgers στον κόσμο.

H σειρά Goody’s Burger House Angus Burgers περιλαμβάνει 4 διαφορετικά burgers με το μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας Angus να πρωταγωνιστεί μέσα σε αφράτο ψωμί brioche με συνοδεία ένα βουνό καλοτηγανισμένες πατάτες.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 5

Texas BBQ (με bacon, τυρί, μαρούλι και BBQ sauce) Τελευταία άφιξη στη βεντάλια των πολυτελών Angus Burgers, το Texas BBQ έχει ως βάση τη δημοφιλή και δυναμική BBQ sauce –λίγο καπνιστή, λίγο πικάντικη, λίγο γλυκιά, λίγο ξυδάτη, σίγουρα σήμα κατατεθέν της pop αμερικάνικης γευστικής κουλτούρας. Εδώ, σε μέτρια πυκνότητα ντύνει σεμνά το ζουμερό μπιφτέκι και του αφήνει, σωστά, την πρωταγωνιστική θέση. Το τραγανό μπέικον βάζει την δική του πληθωρική σφραγίδα και το αφράτο μπριός ισορροπεί την ένταση του καπνού που αλλιώς θα έβγαινε πολύ επιθετικός. Κλασική αμερικάνικη απόλαυση με τα όλα της.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 6

Smokey (με τομάτα, μαρούλι, τυρί και καπνιστή mayo sauce) Τις εντυπώσεις κλέβει η ασυνήθιστη καπνιστή μαγιονέζα, με μάλλον διακριτική επίγευση, αφήνοντας έτσι τη νοστιμιά του burger να κάνει παιχνίδι σχεδόν μόνη της.

Red Hot Chili Burger ( με τομάτα, μαρούλι, τυρί, bacon, spicy sriracha sauce και Thai sauce) Φωτιά στη φωτιά (chili και sriracha) και λίγη γλύκα στο βάθος (Thai sauce) ευπρόσδεκτο χάδι στους άφοβους ουρανίσκους που θα το απολαύσουν.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 7

Rock n’ Rolla (μαρούλι, τυρί, chips κρεμμυδιού και sauce τρούφας). Πολύ ξεχωριστό έδεσμα –και η τρούφα αισθητή και ταιριαστή με τη νοστιμιά του Αngus και τα λεπτότατα onion chips, πλουτίζουν την υφή του burger με λεπτότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
27/09/2022

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.