Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής.

Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής και άρωμα Σαντορίνης και Νεμέας. Νότιος, Θαλασσίτης 2015, Wild Ferment 2015, Γαία S 2013, Κτήμα Γαίας (Αγιωργίτικο) 2012 και Ανατολικός γλυκύς οίνος συνδυάζονται με πέντε πιάτα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη (κακαβιά με όστρακα και ριζότο λεμονιού, σολομό τεριγιάκι με μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα και κρέμα wasabi, καρπάτσιο και ταρτάρ μόσχου με φάβα αρωματισμένη με λάδι τρούφας, χοιρινό Iberico με μαυροδάφνη και λιαστή ντομάτα και σπασμένο μιλφέιγ σοκολάτας) στο μενού της βραδιάς, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.