Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής και άρωμα Σαντορίνης και Νεμέας. Νότιος, Θαλασσίτης 2015, Wild Ferment 2015, Γαία S 2013, Κτήμα Γαίας (Αγιωργίτικο) 2012 και Ανατολικός γλυκύς οίνος συνδυάζονται με πέντε πιάτα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη (κακαβιά με όστρακα και ριζότο λεμονιού, σολομό τεριγιάκι με μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα και κρέμα wasabi, καρπάτσιο και ταρτάρ μόσχου με φάβα αρωματισμένη με λάδι τρούφας, χοιρινό Iberico με μαυροδάφνη και λιαστή ντομάτα και σπασμένο μιλφέιγ σοκολάτας) στο μενού της βραδιάς, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο.
Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»
Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής.