«Βeluga Art»: All-day Τρούμπα

Ένας μαξιμαλιστικός χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε ένα καινούργιο κτίσμα που πήρε τη θέση ενός… πονηρού σινεμά της Τρούμπας.

«Βeluga Art»: All-day Τρούμπα

Ένας μαξιμαλιστικός χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε ένα καινούργιο κτίσμα που πήρε τη θέση ενός… πονηρού σινεμά της Τρούμπας. Στα διαφορετικά επίπεδα του «Beluga Art» συναντάς ένα cafe που μοιάζει με ντεκ πολυτελούς γιοτ, ένα μπαρ όπου πίνεις κοκτέιλ ακούγοντας jazz και swing και χαζεύοντας μια εικαστική κατασκευή εμπνευσμένη από τον Μοντριάν κι ένα εστιατόριο που πατάει πάνω σε αρχαία – ένα κομμάτι της πέμπτης μεγάλης στοάς του λιμανιού του Πειραιά κλεισμένο με γυαλί.

Ξεκινώντας στις 9 π.μ. με καφέ, συνεχίζει με καρπάτσιο και ταρτάρ, ζυμαρικά, ταλιάτες και κρεατικά, κάποια πιο μοντέρνα, κάποια πιο κλασικά, απευθυνόμενο τόσο στον κόσμο των ναυτιλιακών της περιοχής αλλά και σε όσους ανακαλύπτουν το νέο πρόσωπο μιας γειτονιάς που άλλοτε ανασκευάζει κι άλλοτε ξεσκεπάζει το κακόφημο/ηδονιστικό παρελθόν της για να το χρησιμοποιήσει ως αισθητική αναφορά – και με τόσα απανωτά openings εξελίσσεται σιγά σιγά σε πιάτσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.