«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box».

«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box». Το «Giacomo» έχει επιλέξει τη φιγούρα του συνονόματου Casanova για το λογότυπό του κι ο ζεστά πολυτελής χώρος, τον οποίο διαμόρφωσε η interior designer Αλεξάνδρα Νικολάου φαίνεται πως έχει την ανάλογη γοητεία. Αέρας Βενετίας, Μιλάνο, Φλωρεντίας πνέει στη σάλα με τα ξύλινα/δερμάτινα στοιχεία, τα γύψινα σκαλίσματα και το μεταλλικό μαύρο φούρνο δίπλα στο μπαρ, ντύνοντας την ιταλική κουζίνα του νέου σποτ, την οποία έχει αναλάβει ο Θάνος Κουλτούκης (νωρίτερα στη «Fuga»). Πέρα από το να πιείτε ένα ιταλικό κρασί, δοκιμάζοντας τη συλλογή των τυριών και αλλαντικών και τη σιτσιλιάνικη καπονάτα με χταπόδι, το βιτέλο τονάτο, την καρμπονάρα, την ταλιάτα ή την κοτολέτα αλά Μιλανέζε, μπορείτε να καθίσετε και το πρωί για καφέ ή κάποιο σνακ. Σύντομα θα σας γράψουμε πιο αναλυτικές εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.