Βρες το Angus Burger!

Στo «Munchy’s» στην Κηφισιά μέχρι τις 11/12 «τρέχει» ένας διαγωνισμός για… ψαγμένους burger-όφιλους.

Βρες το Angus Burger!

Στo «Munchy’s» στην Κηφισιά μέχρι τις 11/12 «τρέχει» ένας διαγωνισμός για… ψαγμένους burger-όφιλους.

Βρες το Angus Burger! - εικόνα 1

Σε στιλ αμερικάνικου meat restaurant, με μια καλή συλλογή από burgers σε ψωμί μπριος (με καραμελωμένο κρεμμύδι και BBQ sauce, με πικάντικο mango chutney, με béarnaise, με καπνιστή μοτσαρέλα κ.α.) αλλά και hot dogs, το «Μunchy’s», στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά, έχει αρκετούς λόγους να το επισκεφτεί κανείς. Αυτές τις μέρες όμως δίνει κι έναν έξτρα λόγο: έναν διαγωνισμό για απαιτητικούς λάτρεις των burgers που τρέχει μέχρι τις 11/12. Δηλώνεις συμμετοχή μέσω μιας φόρμας που θα βρεις εδώ, διαλέγεις την ημέρα επίσκεψής σου και… τεστάρεις τη γευσιγνωστική σου ικανότητα δοκιμάζοντας τέσσερα burgers που θα σε κεράσουν και εντοπίζοντας εκείνο που είναι φτιαγμένο από 100% κιμά Black Angus.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

07/12/2022

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.