Ένα πιάτο που το έλεγαν «Roman Polanski», ένα που το φωνάζουν «Michael Douglas», ένα άλλο πιάτο «Σαν σοκολάτα σε καυτό νερό»…
Η κουζίνα του εστιατορίου που πήρε τη θέση του «Open House» στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» συνδυάζει μοντέρνα διάθεση με λίγη κινηματογραφική (και όχι μόνο) αστερόσκονη. Στο «Clap the Restaurant», μεγάλο κομμάτι του οποίου βλέπει στην Ακρόπολη, ο Χρήστος Σοκόλης (βλ. «Fresh», «Margherita Pizza Artigianale», Food Concepts κ.ά.) συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Μιχάλη Νουρλόγλου ο οποίος συνθέτει ένα μενού, το οποίο θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 18 ή την Πέμπτη 19/11, εμπνευσμένο από τα αγαπημένα πιάτα διάσημων προσωπικοτήτων των τεχνών και των γραμμάτων. Παράδειγμα; Σαλάτα Ceasar –προτίμηση του Μάικλ Ντάγκλας–, ρατατούιγ λαχανικών με ζεστό κατσικίσιο τυρί για τον Γκρέγκορι Πεκ, σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι με γκλάσο μελιού, λαχανικά και μπεαρνέζ «Jean Paul Belmondo», αλλά και μηλόπιτα προς τιμήν του Κέρουακ ή μια τάρτα σοκολάτας τόσο αμαρτωλή που τιτλοφορείται «Marquis de Sade».