Πέμπτες με Food & Wine pairings στο «Matsuhisa Athens»

Θα δοκιμάσετε το χειμερινό Omakase με οινικό… bonus χάρη σε ένα μενού 6 signature πιάτων «παντρεμένων» με κρασιά γνωστών Ελλήνων οινοπαραγωγών.

Πέμπτες με Food & Wine pairings στο «Matsuhisa Athens»

Αυτό τον καιρό το «Matsuhisa Αthens» στον Αστέρα Βουλιαγμένης σας δίνει την ευκαιρία, κάθε Πέμπτη (μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου), να δοκιμάσετε το χειμερινό Omakase με οινικό… bonus. Το μενού των έξι signature πιάτων του γνωστού εστιατορίου «παντρεύεται» με κρασιά γνωστών Ελλήνων οινοπαραγωγών κοστίζοντας πάντα € 55 το άτομο, ενώ σε καθεμία από αυτές τις βραδιές θα γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος.

Πέμπτες με Food & Wine pairings στο «Matsuhisa Athens» - εικόνα 1

Αυτή η Πέμπτη 12/11 είναι αφιερωμένη στο Κτήμα Αντωνόπουλου, ετικέτες του οποίου συνοδεύουν το Salmon Sashimi (με γλυκιά και καυτερή miso paste, sesame oil, spring onion), την Goma Inaniwa Salad (με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake), το Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), το Black Cod Kadaifi (με ginger, yuzu miso και κανταϊφι), το Lamb Hoba (σέλα από αρνί ελληνικό με teriyaki, δεντρολίβανο και πίκλα wasabi), με το κλασικό Whiskey Cappuccino να γράφει το φινάλε.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.