
Αυτό τον καιρό το «Matsuhisa Αthens» στον Αστέρα Βουλιαγμένης σας δίνει την ευκαιρία, κάθε Πέμπτη (μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου), να δοκιμάσετε το χειμερινό Omakase με οινικό… bonus. Το μενού των έξι signature πιάτων του γνωστού εστιατορίου «παντρεύεται» με κρασιά γνωστών Ελλήνων οινοπαραγωγών κοστίζοντας πάντα € 55 το άτομο, ενώ σε καθεμία από αυτές τις βραδιές θα γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος.

Αυτή η Πέμπτη 12/11 είναι αφιερωμένη στο Κτήμα Αντωνόπουλου, ετικέτες του οποίου συνοδεύουν το Salmon Sashimi (με γλυκιά και καυτερή miso paste, sesame oil, spring onion), την Goma Inaniwa Salad (με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake), το Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), το Black Cod Kadaifi (με ginger, yuzu miso και κανταϊφι), το Lamb Hoba (σέλα από αρνί ελληνικό με teriyaki, δεντρολίβανο και πίκλα wasabi), με το κλασικό Whiskey Cappuccino να γράφει το φινάλε.