To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma

Αυτή την Παρασκευή 6/11 στο εστιατόριο της Κηφισιάς σας περιμένει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις.

To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma

Αυτή την Παρασκευή 6/11 στο εστιατόριο της Κηφισιάς σας περιμένει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις.

To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma - εικόνα 1

Με ένα πολύ ιδιαίτερο live προλογίζει το Σαββατοκύριακο το «Τηλέμαχος Barbeque Club»: αυτήν την Παρασκεύη 6/11 στη «σκηνή» του μουσικόφιλου εκτός από κρεατόφιλου εστιατορίου εμφανίζονται οι Dilemma, ένα ντουέτο που κινείται ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή. Ο Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικες) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, ακουστική κιθάρα, loops) με ξεχωριστές εικόνες και ήχους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από αναφορές στη δισκογραφία τους περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, προσαρμοσμένα στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα.

Για να έρθουμε και στην κουζίνα, να σας πούμε ότι η Παρασκευή έχει και το Music meets Meat μενού της, το οποίο περιλαμβάνει μοσχαρίσιο φιλέτο, στήθος πάπιας με σάλτσα πορτοκάλι, λουκάνικο από βοδινό κρέας, αρνίσια παϊδάκια γάλακτος, πατάτες τηγανητές, ταμπουλέ και άγρια χόρτα, το οποίο κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.