To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma

Αυτή την Παρασκευή 6/11 στο εστιατόριο της Κηφισιάς σας περιμένει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις.

To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma

Αυτή την Παρασκευή 6/11 στο εστιατόριο της Κηφισιάς σας περιμένει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις.

To «Τηλέμαχος BBQ Club» σας βάζει σε... Dilemma - εικόνα 1

Με ένα πολύ ιδιαίτερο live προλογίζει το Σαββατοκύριακο το «Τηλέμαχος Barbeque Club»: αυτήν την Παρασκεύη 6/11 στη «σκηνή» του μουσικόφιλου εκτός από κρεατόφιλου εστιατορίου εμφανίζονται οι Dilemma, ένα ντουέτο που κινείται ανάμεσα στην κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή. Ο Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικες) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, ακουστική κιθάρα, loops) με ξεχωριστές εικόνες και ήχους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από αναφορές στη δισκογραφία τους περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, προσαρμοσμένα στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα.

Για να έρθουμε και στην κουζίνα, να σας πούμε ότι η Παρασκευή έχει και το Music meets Meat μενού της, το οποίο περιλαμβάνει μοσχαρίσιο φιλέτο, στήθος πάπιας με σάλτσα πορτοκάλι, λουκάνικο από βοδινό κρέας, αρνίσια παϊδάκια γάλακτος, πατάτες τηγανητές, ταμπουλέ και άγρια χόρτα, το οποίο κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.